Header Ads

Ç. Haber Müdüründen: 2021 Yılında Oynamayı En Sevdiğim Oyunlar!


 

Elveda 2021. Yine berbat bir yıl sona eriyor, yine içimizde gelecek seneye dair umutlar yeşeriyor. Bu senenin bize yaşattığı duyguları bir kenara bırakalım da oyunlara gelelim. 2021 boyunca tonla oyun oynadım, her sene olduğu gibi.

 Bu oyunlar arasında beğendiklerimi sıraya koyacağım ve bunun için 10 oyun belirledim. Bu oyunlar 2021 senesinde çıkmadı ama 2021'de oynayıp incelemesini burada yazdım. Liste en az sevdiğimden en çok sevdiğime göre sıralanmıştır.




10- Samurai Jack Battle Through Time


 Samurai Jack benim çocukluğumun çizgifilmiydi ve seve seve sürekli izlemeye çalışırdım. 2021 senesinde bir iPad aldım ve 3 ay bedava Apple Arcade kullanım hakkına sahip oldum. Apple Arcade dahilinde de bu oyun vardı ve büyük bir zevkle oynadım.


 Bu oyun bayağı basit bir oynanışa sahip ve olağanüstü bir oyun olduğunu söyleyemem. Fakat listede olmasının sebebi oyunun bende hissettirdikleri, bu oyunu oynarken sanki eski bir dostumu uzun zaman sonra görmüş gibi hissettim.



 


9- Last of Us




 Vasat oynanışa eklenmiş güzel bir dram. Pek çok filmin senaryosundan daha iyi diyeceksiniz ve bazı yerlerde gözleriniz dolacak. Last of Us o kadar çok seviliyor ve biliniyor ki detaylı detaylı övmeme de gerek kalmıyor




8- Gta Vice City Mobile


 Gta Vice City'nin şu an ki en oynanabilir versiyonu. Gta seviyorsanız bence tam sizlik bu oyun ve bunu aldığınız zaman istediğiniz her yerde rahatlıkla oynayabileceksiniz çünkü telefonda.

 Kontrolleri inanılmaz rahat bence, bana göre en iyi dokunmatik ekran kontrollerinden birisi bu oyunda. Hem iOS hem de Android için bu oyunu severek oynayabilirisiniz. 




7- Spyro 2: Ripto's Rage



 Son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan birisiydi. Ben Spyro Trilogy'de remastered versiyonunu oynadım. İlk oyundan sonra bakınca inanılmaz bir gelişme olduğu bariz, ilk oyun kadar giriş seviyesi bir platformer olduğunu söyleyemem.




6- God of War 2


 Ben üçlemelerin 2. oyunlarını seviyorum galiba daha çok. Çocukluğumdan beri pek çok kez bitirdiğim oyundur kendisi. Sinirli bir tanrı olup diğer tanrıları dövmek çok zevkli, gerekli donanımlarınız varsa acımadan oynayın bence.



 
5- Bioshock Infinite


 Benim oynamayı en sevdiğim FPS shooter oyun. Özellikle en sevdiğim npc karakterle bu oyun başka bir seviyeye çıkıyor benim için. Görselliği, atmosferi, müzikleri ve oluşturulan şehriyle tamamen bir başyapıt. Oynadığınız her andan keyif alacağınıza eminim.




4- Bayonetta 2

 Hack and slash oyunlara bayılan birisi olarak söylüyorum ki oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi. Güzel bir hatunla çatır çatır yaratık dövmeli oyun, bir erkek daha ne isteyebilir ki?


3- Witcher 3

 Yaptırdığı seçimlerle, sunduğu sinematiklerle ve ilgi çekici içerikleriyle Witcher 3 her zaman oynanabilecek bir oyun olacak. İndirimlerde düştüğü fiyatı ve Türkçe dil desteğini de göz önüne alınca herkes oynamalı bence.



2- Luigi’s Mansion 3

 Mario'nun kardeşi Luigi'yle müthiş bir maceraya hazır olun. Benim 2021'i bırakın hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. İnanılmaz tatlı görünen ve fazlasıyla beyin kaslarınızı yoracak kıvamında zorluğa sahip bulmacalarıyla size büyük bir hotelde güzel bir macera sunacaktır.




1- Super Mario 3D World/Bowser’s Fury

 Mario oyunlarından bir tane koymaya karar kıldım ve en sevdiğimi bir numaraya yazdım. Super Mario 3D World ve yanındaki Bowser's Fury eklentisi müthişti. Benim için en iyi 3D platformer oyunu, bu tarz oyunları sevenler kesinlikle kaçırmamalı.




Hiç yorum yok