Header Ads

11.16 Yamasında Yapılacak Sona Değişiklikleri Yayınlandı!

 


11.16 yamasında yapılacak değişiklikler bir kaç gün önce bir Riot çalışanı Jeevun Sidhu tarafından sızdırılmıştı. Alakalı habere buradan ulaşabilirsiniz. Yapılacak güncellemelerde sıradan güçlendirme ve zayıflatmaların yanı sıra Sona için bir değişiklik yapılacağı belirtilmişti.

Bir kaç günün geçmesinin ardından Sona için yapılacak değişiklikler de yine sızdırıldı. İşte Sona için yapılacak tüm değişikliklerin listesi;


Pasif - Basın Akor

Yeni Pasif - Accelerando: Sona'nın temel yetenekleri ona sonsuz Accelerando yükü kazandırır. Her defasında Ulti olmayan her yeteneği için 60 olana kadar +.5 yetenek hızı kazanır. Sona, Ulti olmayan yetenekleri için 60 Yetenek Hızına ulaştığında Accelerando yükü kazanmak yerine, Ultisi'nin bekleme süresini 1.5 saniye düşürür.


Q - Cesaret İlahisi

Mana Değeri: 75-95  >> 50-70

Rakibe çarpan her Cesaret İlahisi başına bir Accelerando yükü sağlar.

Mana İadesi: KALDIRILDI


W - Metanet Aryası

Mana Değeri: 105-125 >> 80-100

İyileştirdiğin her dost şampiyon başına bir Accelerando yükü sağlar yada alan içinde 25-125 hasar önleyecek bir kalkan verir.

Mana İadesi: KALDIRILDI

E - Sürat Şarkısı


Mana Değeri: 90 >> 65

Accelerando yükü kazandırmaz.

Mana İadesi: KALDIRILDI


R- Kreşendo

Temel Yeteneklerin Bekleme Süresini Azaltması: KALDIRILDI

Vuruşlar: Sadece Şampiyonlar  >>  Şampiyonlar, minyonlar ve canavarlar olarak değiştirildi.

Yapılan değişikliklerin 11.16 yamasında bizlerle olacağını tekrardan belirtelim. 11.16 yaması oyuncularla canlı sunucularda, 11 Ağustos tarihinde buluşacak.  


Hiç yorum yok