Header Ads

League of Legends 11.16 Yamasından Haber Var! Ön İzleme Sızdırıldı!

 


League of Legends 11.16 yamasıyla tekrardan ufak tefek farklı değişikliklere yelken açıyor. Yamada tekrardan bir çok şampiyon ve eşyada tekrardan değişikliğe gidilecek, terazinin dengede tutulmaya çalışılacak. Yapılacak değişikliklerin net bir bilgisi olmasa da kime, neye, ne olacağı konusunda bilgimiz var.

Riot Games Baş Oyun Tasarımcısı Jeevun Sidhu'nun Twitter hesabından paylaştığı listeye göre değişiklik olacak şampiyon ve eşyalar şunlar;



Uzun bir süreden sonra ilk defa bir başlangıç eşyasında, Kara Mühür'de zayıflatma göreceğiz. Destek eşyası olan Kefaret ve Ayağı Çabuk rünü güçlendirilerek 11.16 yamasına katılım sağlayacak. Aynı zamanda uzun süredir metaya giremeyen Sona'da da bir değişiklik olacağını belirtmeden geçmeyelim.

11.16 yaması çeşitli dengelemeler ve yeniliklerle bizlerle olacak. Bu yamayla beraber yakın zamanda duyurulmuş olan Yeni Cadılar Meclisi kostümlerinin de oyuna ekleneceğini belirtelim. 11.16 yaması, 11 Ağustos'ta canlı sunucularda indirilebilir olacak. 11.16 yaması hakkında daha fazla haber için takipte kalın. Sağlıcakla! 

Hiç yorum yok