Header Ads

Bolulu bu haftadan itibaren Immortals'ın ana kadrosunda boy gösterecek



Bolulu LCS sahnelerinde ışıldayacak!

League of Legends profesyonel orta koridor oyuncusu olan Türk-İsveç asıllı Onur Can "Bolulu" Demirol, Ocak 2023'ten beri Kuzey Amerika League of Legends Ligi(LCS) takımlarından Immortals'ın akademi kadrosundaydı. Ana kadroda olan bir olay sebebiyle bu durum artık değişiyor.

Immortals'ın 28 Şubat 2023 tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile ana kadronun orta koridor oyuncusu Nick "Ablazeolive" Abbot'un kişisel sebeplerden dolayı profesyonel arenayı bıraktığını ve Ablazeolive'in yerine mevsim sonuna kadar, akademi takımının orta koridor oyuncusu, Bolulu'nun geçeceğini duyurdu.

İşte yapılan paylaşım;

Mevsimin geri kalan kısmında, LCS orta koridoru Nick "Ablazeolive" Abbot şahsi sebepleri yüzünden profesyonel arenadan uzak kalacak. Bu konuda bütün oyuncularımız ve yetkililerimizle beraber Nick'in bu düşüncesini destekliyoruz.

"Bir sürü düşünceden sonra kendim için en iyi olanı yaptığıma inanıyorum. Takım arkadaşlarıma, takım yetkililerine, organizasyona ve hayranlarıma; desteklerinden ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim." - Ablazeolive

Mevsimin geri kalanında bu boşluğu Onur Can "Bolulu" Demirol  dolduracak. İlk LCS tecrübesine çıkarken lütfen onu destekleyin.

Bolulu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sizce kendisine bahşedilen bu şansı iyi kullanabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buldu sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok