Header Ads

VALORANT'a yeni oyun modu geliyor!: Swiftplay

 

YOKSA VALORANT'IN ARAM'I MI?

VALORANT çok kısa bir zaman önce çıkmış olsa da çıktığı günden bu yana hızlıca popülerleşen ve turnuvaları düzenlenen bir oyun oldu. Riot Games'in League of Legends'de yaptığı oyun modlarını hepimiz biliyoruz. ARAM,URF,RURF vb. VALORANT'da da klasik 5v5 maçlarının yanı sıra Spike Hücum, Ölüm-Kalım, Kopya, Tırmanış gibi oyun modları da mevcut. Riot Games, oyuncuların daha kısa süreli bir oyun isteklerini kırmadı ve yeni bir mod yapmaya karar verdiler.

OYUNCULAR Ä°SYANDA!

VALORANT'ın dereceli/derecesiz oyun modu yaklaşık olarak 35-40 dakika civarı sürüyor. Maçın sona ermesi için bir takımın 13 tur kazanıp zafer alması gerekiyor. Her turun 2 dakika sürmesi ve takımlar kıran kırana bir mücadele içerisindeyseler bu süre 50 dakikaya kadar uzuyor.

YENÄ° OYUN MODU: SWIFTPLAY NEDÄ°R?

Riot Games benzer kurallar fakat kısa oyun turlarını içeren Swiftplay oyun modunun testlerini açık betada başlattı. Swiftplay modunda takımlardan birinin zafere ulaşması için sadece 5 tur kazanması yetiyor! 4 turun sonunda taraf değiştiren takımlar yaklaşık 15 dakikada istedikleri VALORANT keyfine erişebiliyor.

Sizin bu oyun modu hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni oyun modu fikriniz var mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Gelecek haberlerde görüşmek üzere. O zamana kadar oyunla kalın!

Hiç yorum yok