Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi 2. Hafta 2. Gün Maçları Tamamlandı.


League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nin 2. hafta 2. gün maçları tamamlandı!

Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından gün sonunda galibiyeti elde eden takımlar; GALACTICOS(GAL), DenizBank İstanbul Wildcats(IW), FUT Esports(FUT) ve NASR Esports(NSR) oldu.

İşte karşılaşmaların detayları:

1. Maç - Eternal Fire(EF)[0-5] vs GALAKTICOS(GAL)[3-2]<30:01>

Sallantılı geçen karşılaşma iki takımın taraftarlarının da yüreğini ağzına getirdi. Karşılaşmanın erken safhasında, yaptığı hamlelerle, öne geçen Eternal Fire; iş takım savaşına geldiğinde aynı etkiyi gösteremedi. Rakibinin hatalarından bir geri dönüş açısı yakalayan GALAKTICOS, orta koridor inhibitörünü açtıktan sonra yaptıkları takım savaşının ardından zaferi elde etti.





2. Maç - DenizBank İstanbul Wildcats(IW)[5-0] vs Beşiktaş(BJK)[2-3]<25:40>

Tek kelimeyle "dominasyon". Neredeyse 0 hata ile oynayan Wildcats maç boyunca rakibine adım attırmadı. BAO ve Parus ikilisinin tarafından oluşan kartopu Beşiktaş için bir çığ etkisi oluşturdu. Dakika 25'te Baron yuvasında rakibini başarılı bir şekilde yemleyen Wildcats, bir dakikayı geçmeden rakibin üssünü yıktı.





3. Maç - FUT ESPORTS(FUT)[3-2] vs Papara SuperMassive(SUP)[2-3]<36:11>

Günün en beklenen karşılaşmasında destansı bir geri dönüşe imza atıldı. Orta oyuna kadar direksiyonun başında olan SuperMassive, içindeki uyumsuzluğun neden olduğu hatalarla her takım savaşında üstünlüğünü kaybetti. Rakip takımın üssünde ayrılan oyuncuları teker teker yakalayan FUT Esports, karşılaşmadan galip olarak ayrıldı.





4. Maç - Dark Passage(DP)[1-4] vs NASR ESPORTS(NSR)[4-1]<32:57>

Günün son karşılaşmasında Dark Passage üyelerinin bireysel ve takımsal hatalarını rakipleri çok iyi değerlendirdi. Hatalar sayesinde bütün objektifleri hanesine yazdırarak öne geçen NASR Esports, Kadim Ejderha güçlendirmesini elde ettikten sonra tek takım savaşıyla zafer ekranını görmeyi başardı.





Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok