Header Ads

Yuumi rework detayları.


Bu kedicik biraz güçlenmiş gibi.


League of Legends'ın açık ara en nefret edilen karakteri olan Yuumi'ye detaylı bir değişiklik geliyor ancak değişiklik geliyor diye de hemen mutlu olmayın. Bu değişiklikle bile minik pisimiz birilerine yapışmaktan vaz geçmiyor.

Şu anda League of Legends'ın test sunucusunda(PBE) oynanabilir halde olan değişikliklere gelin bir göz atalım;


Pasif - Kedi Arkadaşlığı

Yuumi bir rakip şampiyona otomatik saldırı ya da yeteneklerle saldırırsa belli oranda can yeniler. Eğer 4 saniye içerisinde bir şampiyonun içerisine girmiş ise içine girmiş olduğu şampiyonun da canını yeniler.

Yuumi artık en yakın arkadaşa sahip olabilir! Yuumi maç boyunca içine girdiğin kişilerden, beraber en çok minyon ve şampiyon katleden oyuncunun en yakın arkadaşı olur. Yuumi en yakın arkadaşına bağlanmışken ekstra bonuslar sağlar.


Q - Sinsi Kurşun

Yuumi bir ışın gönderir ve eğer bir dostuna bağlandıysa kısa bir süreliğine bu ışının yönünü yönetir ancak bu süreden sonra ışın hızlanarak dümdüz gider. Bir rakibe vurduğunda ise belli oranda büyü hasarı uygular ve rakibi yavaşlatır.

En yakın arkadaş özelliği: En yakın arkadaşınızın düz vuruşları, belli bir süreliğine fazladan hasar verir.


W - Sen ve Ben

Yetenek Pasifi: Yuumi en yakın arkadaşına bağlanmışken ekstra olarak can yenilemesi ve kalkan gücü kazanır. Ayrıca bağlandığı kişi her otomatik saldırı başına can yeniler.

Yetenek Aktifi: Yuumi bir dost şampiyona atılır ve ona bağlanır. Yuumi bağlanmış durumda iken partnerinin hareketlerini takip eder ve kuleler hariç hiç kimse tarafından hedef alınamaz.


E - Çıldıır!

Yuumi kendisine bir kalkan verir, belli oranda hasar önler ve saldırı hızını arttırır. Kalkan devam ettiği sürece %20 hareket hızı kazanır.

Eğer Yuumi bir dost birime bağlandıysa yeteneğin özellikleri dost birime geçer ve ikilinin 20 manası yenilenir. (Bu mana yenilenmesi, eksik manaya bağlı olarak %100 artabilir.)


R - Son Sayfa

Yuumi 3.5 saniyeliğine yoğunlaşarak iki takımı da etkileyen 5 büyü dalgası gönderir. Eğer Yuumi birisine bağlı iken bu yeteneği kullanırsa Mouse'u ile bu yeteneğin yönünü ayarlayabilir.

Hasar alan rakipler büyü hasarı alır ve yavaşlar. İsabet eden dalga başına bu %10 artar.

Dalgadan isabet alan dost birimler ise her dalga başına iyileşir. Fazlalık iyileştirme ise kalkana dönüşür.

En yakın arkadaş özelliği: İyileşme artar ayrıca bağlandığı şampiyona ekstra zırh ve büyü direnci sağlar.


Değişiklikler bu kadar sevgili okurlar, genel olarak bu değişim hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Gelecek haberlerimizde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok