Header Ads

The Last of Us Part 3 geliştirilme aşamasında olabilir



Sony'nin özel oyunlarına daha fazla yatırım yaptığını biliyor. Bu başarılı yapımların sayısı Playstation 5'in çıkışı ile birlikte artış göstermeye başladı. Bundan dolayı Sony çatısı altındaki stüdyolar dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyorlar. 

Bir yandan yeni özel markaların arayışındayken bir yandan da mevcut özel oyunlarını geliştirmekle meşgul durumdalar. Bu yeni geliştirilen oyun ise The Last of Us serisi olabilir. 

The Last of Us Part 3 geliştiriliyor olabilir


Naughty Dog'un muhteşem sayılan oyunu The Last of Us 2013 yılında çıkış yaptığında büyük ses getirmişti. Seriye ait remasteredlar, remakeler ve elbette ki devam oyunu olan The Last of Us Part 2'de bu yolu takip etti.  

Yeni oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu alevlendiren ise ViewerAnon isimli bir Twitter kullanıcısı oldu. Kendisinin bugüne kadar güvenilir sızıntılar verdiğine de bakacak olursak The Last of Us Part 3'den haber bekleyenler daha da heyecanlanabilir. Yayınlanan Tweet'te Druckmann'ın bir sonraki oyununun The Last of Us Part 3 olduğunu ve oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu söylüyor. 


Ünlü oyun yapımcısı Neil Druckmann'ın bu konu hakkında birkaç cümlesi olmuştu. Tarihler 2021'i gösterirken The Last of Us Part 3'ün ana hatlarıyla belli bir senaryosu olduğunu ve stüdyonun sıradaki projesi olabileceğinden bahsetmişti. Geçtiğimiz aylarda ise sıradaki projenin geliştirime aşamasında girdiğini ve detay vermek için daha erken olduğunu söylemişti. 

Hiç yorum yok