Header Ads

FUT Esports, Şampiyonluk Ligi'nde mücadele edecek!

 

Geçtiğimiz haftalarda Riot Games, League of Legends'ın espor tarafı için Türkiye tarafında bazı düzenlemelere gitmişti. Gelen yeniliklerle birlikte Türkiye'nin kendine has ligi genişletildi ve artık birden fazla devletin dahil olduğu bir lig oldu. Ayrıca bu ligin artık Worlds slotu da yoktu.

Bu değişikliklerin ardından merak edilen konular ise League of Legends arenasındaki takımların nasıl bir yol izleyeceğiydi. Gelen haberler çokta şaşırtmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe Esports çekilme kararı aldıklarını duyurdular. Ayrıca Valorant, PUBG gibi alanlarda bir takımı olup LoL tarafında bir kadrosu bulunmayan espor organizasyonlarının da LoL'e adım atıp atmayacağı konuşuluyordu.


VALORANT'TAKİ PARTNER FUT ESPORTS, LEAGUE OF LEGENDS'DA!

Valorant tarafında Riot Games'ten partnerlik almayı başaran FUT Esports ve BBL Esports'un League of Legends için bir kadro kurup kurmayacakları en sık konuşulan konulardan biriydi. Birçok söylentiye göre BBL için işlerin flu olduğu, ancak FUT Esports'un LoL kanadına daha kesin gözüyle baktığı söyleniyordu, ki öyle de oldu.

Geçtiğimiz saatlerde LoL Espor'un sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla birlikte FUT Esports'un Şampiyonluk Ligi'nde mücadele edeceği resmen duyurulmuş oldu.

Aşağıda bahsedilen gönderiye ulaşabilirsiniz:

Bu paylaşımın üzerine FUT Esports'da boş durmadı. Kendi resmi sosyal medya hesaplarında League of Legends oyuncu kadrosunu kitleye duyurmuş oldular.

Gönderiyi aşağıdan görebilirsiniz.

 Böylece FUT Esports'un kadrosu aşağıdaki şekilde:
  • Soner "StarScreen" Kaya
  • Berk "Mojito" Kocaman
  • Kang "Tempt" Myung-gu
  • Fatihcan "Fatihcan" Demir
  • Kim "Asper" Tae-gi 
  • Nias "Nias" Vanwalleghem (Koç)

Peki siz FUT Esports'un LoL arenasına adım atması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yıl gerçekleşecek Şampiyonluk Ligi'nde eskiden aradığımız rekabet ruhunu tekrardan hissetmemizi sağlayabilecekler mi? Fikirlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın!

Hiç yorum yok