Header Ads

VALORANT 5.08 Yama Notları Yayımlandı!



VALORANT’ın yeni sezonu, yeni Savaş Bileti ve yeni İyon Kaplama Seti yayınlandı!

 


 

Dün, gece sularında rekabetçi ve derecesiz oyun türleri kapatılmıştı. Sabaha karşı gelen güncellemede VALORANT, yeni sezonunu bir o kadar yeni olan HARBOR ile başlattı. 

Yaz aylarını nefeslerimizi tutarak izlediğimiz VCT Şampiyonası ile süsleyen Riot Games, bakalım yeni yamada ne gibi değişiklikler yapmış.

 

AJAN GÜNCELLEMELERİ

Harbor ajan kadrosuna dahil oluyor!

Ajanın yeteneklerini öğrenmek için bu haberimizi okuyabilirsiniz.


HATALAR

Ajanlar

Dostların kullandığı alan hasarı veren yeteneklerin, rakip takımın kullandığı aynı yeteneklerin etkisini azaltıp oyuncuların söz konusu rakip yeteneklerden daha az hasar almasına neden olan bir hata giderildi.

Haritaların belirli bölgelerinde Viper'ın Zehir Perdesi'nde ufak boşluklar oluşmasına neden olan bir hata giderildi.

Oynanış Sistemleri

Birkaç mini harita hatası giderildi:

Dost konum göstergelerinin dost oyuncu görüş açısına girdikten sonra bile mini haritanın kenarında kalmasına neden olan bir hata giderildi.

Bazı durumlarda KAY/O'nun SIFIR/Noktası yeteneğinin konum göstergesinin mini haritada iki kere görünmesine neden olan bir hata giderildi.

Tur geçişlerinde büyük harita açıldığında (varsayılan ayarlarda TAB veya M tuşu) çıkış bariyerlerinin tek bir piksel olarak görünmesine neden olan bir hata giderildi.

"Son Görülen Düşman" göstergesinin bazı durumlarda düşman görülmeden bile konumlarını göstermesine neden olan bir hata giderildi.


Haritalar

PEARL

A Ana'dan A Geçit'e giden koridorda küçük bir görüş açısı düzenlemesi yapıldı.

 


Oyuncuların yüksek bir kısmı HARBOR’un yeteneklerinin aşırı güçlü olduğunu ve zayıflatılacağını söylüyor. Sizin düşünceleriniz nedir? Sizce aşırı güçlü mü?

Gelecek haberlerde görüşmek üzere. O zamana kadar oyunla kalın!

 

 

Hiç yorum yok