Header Ads

Valorant'ın yeni ajanı Harbor'un yetenekleri belli oldu!

 

Valorant hız kesmeden yeniliklerine devam ediyor. Oyuna son eklenen Türk ajan Fade'den beridir yeni bir ajan hakkında bilgi gelmiyordu. Geçtiğimiz günlerde ise ajanımız resmi olarak duyuruldu.

Gerçek adı Varun Batra olan Hintli ajanımız Harbor sonunda sinematik fragmanıyla yayınlandı. Bu fragmandan aylar önce ajanın yetenekleri hakkında sızıntılar olsa da kesinliği belli değildi. 

Şu an PBE sunucularında erişime açılan Harbor'u birçok VALORANT içerik tüketicisi deniyor. Harbor'un hakkında içerik çıktıkça bizde sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Aşağıdaki Harbor Ajan Tanıtımı videosundan yeteneklerini görebilirsiniz.


E - TAŞKIN - Harbor'un imza yeteneği videoda 18. saniyede kendini gösteriyor. Bu yetenekle beraber Harbor, tıpkı Viper'ın zehir perdesi gibi duvarların içinden geçen ve uzun menzilli bir su perdesi atabiliyor. Aynı zamanda Phoenix'in alevden perdesi gibi sağa sola da yönlendirebiliyor. Ayrıca bu yeteneği attıktan sonra sadece 40 saniye bekleme süresi var. Detaylarına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.


C- ÇAĞLAYAN - 27. saniyede ise Harbor'un C yeteneği olan Çağlayan'ı görüyoruz. Çağlayan tıpkı League of Legends'daki Yasuo'nun Rüzgar Duvarı'na benziyor. Çağlayan'ı fırlattıktan sonra tam menziline ulaşmadan tekrar C'ye basarsanız daha erken bir şekilde durdurabiliyorsunuz.


Q - DALGAKIRAN - Videonun 31. saniyesinde ise Q yeteneği gözüküyor. Uzun zamandır konuşulan "mermi geçirmeyen smoke" özelliği burada devreye giriyor. Q yeteneğini kuşandığında eline fırlatılabilen bir su topu alan Harbor, istediği yere topu fırlattığında sudan küçük bir küre oluşturuyor. Bu küre ise diğer su dalgalarına nazaran bir kalkana sahip. Rakip oyuncular bu su küresinin içine hasar verebilmek için önce kalkanı kırmaları gerekiyor. Zaten videoda da Jett'in ulti bıçaklarının kalkandan geçmediğini göreceksiniz.


X - KAYNAMA NOKTASI - Videonun 45. saniyesinde ise Harbor'un ultisini görebiliyoruz. Harbor'un ultisi ise önünde daire şeklinde büyükçe bir alan oluşturuyor. Bu alanın içinde eğer rakip ajanlar varsa bunların çevresine küçük daireler geliyor ve rakipler bu çemberlerden kaçamazlarsa sersemletme yiyorlar.


Ayrıca ajanın hikayesini anlatan "DALGALAR HÜKMET" adındaki uzun tanıtımına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok