Header Ads

Epic Games'te 13-20 Ekim tarihlerinde ücretsiz olan oyunlar!



Yaşasın ücretsiz oyunlar!

Her hafta 2 oyun ya da 1 oyun ile 1 oyun içi içeriği ücretsiz olarak oyunculara veren Epic Games'in 13-20 Ekim tarihleri arasındaki ücretsiz ürünleri belli oldu. Bu 7 gün içerisinde 1 adet "Hayatta Kalma/Korku" ve 1 adette "Rogue-Like/Basit Eğlence" türü oyun, oyun-severlerin kütüphanelerine eklemesi için Epic Games'in dijital raflarında yer alıyor.

İşte oyunlar;

Darkwood



"Darkwood, hayatta kalma/korku oyun türü için yeni bir bakış açısıyla sizlerle. Gün geçtikçe zengin, sürekli değişen bir açık dünyayı keşfedin ve materyalleri toplayın, ardından sığınağınıza çekilin ve gün ışığı görebilmek için dua edin."

Jumpscare dediğimiz "Ani-korku" yöntemini kullanmadan korku oyunu olmayı başaran Darkwood içerisinde tüm görevleri kendiniz çözmelisiniz. Gün geçtikçe rastgele oluşturulmuş, uğursuz ormanları keşfetmeli, malzeme toplamalı, silahlar üretmeli ve yeni sırları keşfetmelisin. Gece ise kendinizi koruyacak ekipmanlar üretmeli ve bu ekipmanlarla dehşetten korunmalısınız.

2017'de çıkışını gerçekleştirmiş bu oyunun Metacritic puanı tam olarak 80.

ToeJam & Earl: Back in the Groove!



"ToeJam & Earl: Back in the Groove; klasik konsol oyunlarından en iyi özelliklerin bir araya getirilmiş halidir, tonlarca yeni ve eğlenceli geliştirmeyle birlikte oyunculara sunulmaktadır. Funkotron'dan yeni 4 oyunculu çevrimiçi ve yerel internet üzerinden oynama imkanı, çılgın Earthlings, tuhaf hediyeler ve uzaylılarla orijinal roguelike oyunu ruhunu nostaljik bir şekilde yeniden yaşayın!"

ToeJam ve Earl, 1991 klasiğine harika geri dönüşlerle dolu, eski tarz hip-hop ile aşılanmış, dehşet şekilde taze Rogue-like bir macera olan ToeJam & Earl: Back in the Groove!, Dünya'ya zorunlu iniş yaptı. Orijinal Funk Lord (ve ortak yaratıcısı) Greg Johnson, ToeJam ve Earl hayranlarının beklediği devam filmiyle tekrar dümende!

2019'da çıkışını yapmış ToeJam & Earl: Back in the Groove!'un Metacritic puanı 76.

Sizin ücretsiz bir şekilde görmek istediğiniz oyunlar hangileri? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok