Header Ads

BBL Esports, Brave'i transfer etti!

 

VALORANT kısmında Champions İstanbul 2022 sona erdikten sonra Riot Games, partnerlik alan takımları açıkladı. 2022 yılı için daha farklı bir turnuva şeması hazırlayan şirketin Valorant için çok daha büyük planları var.

Bu partnerlik sistemine dahil olan iki de Türk takımı var. BBL ve FUT Esports. Partnerlik haberinden sonra ise bu iki takımın da tıpkı diğer EMEA takımları gibi Avrupa standartlarını yakalamaları gerekiyor. Ayrıca Riot Games'ten gelecek partnerlik desteğiyle birlikte takımların kadrolarında da değişik bekleniyor.

Taraftar grupları bu deÄŸiÅŸikliÄŸi beklerken aslında biraz da  tahmin edilen bir transfer haberi gerçekleÅŸti. SuperMassive Blaze takımının yetenekli oyuncusu Eren "Brave" Kasırga, BBL takımına transfer oldu.

BBL Esports'un pAura ile yolları ayrıldıktan sonra oyun içi IGL eksiği olan takım kısa bir süreliğine CyderX ile oynamış olsa da yollarını ayırmıştı. Şimdi ise Brave ile yollarına devam edecekler.

Ayrıca BBL Esports'un bu transfer haberini duyurduğu paylaşıma da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'da oyunculuk hayatına İstanbul Wildcats takımında başlamış olan Brave daha sonrasında Kafalar Esports formasıyla boy göstermişti. SuperMassive Blaze takımı VALORANT kadrosunu kurarken ise bu yetenekli ismi de bünyesine aldı ve Brave ile beraber uluslararası turnuvalara uzanan bir serüvene imza attılar. BBL'in son paylaşımıyla birlikte ise SMB'nin kilit isimlerinden Brave'in de veda vakti gelmişti.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce BBL Esports bu transferle birlikte istediÄŸine ulaÅŸabilecek mi? Fikirlerinizi yorum kısmından bizimle paylaÅŸmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok