Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 3. Hafta 1. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 3. Hafta 1. Gün Maçlarının Detayları!

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsiminin ikinci gününde kazanan takımlar şu şekilde; İnfo Yatırım Aurora(AUR), Dark Passage(DP), NASR Esports(NSR), Galatasay Espor(GS) ve GALAKTICOS(GAL)!

İşte maçların detayları;

1. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs Fenerbahçe Esports(FB)

Ejder savaşlarında harika oyun sergileyen iki takım altın farklarını takaslıyordu. Fenerbahçe tarafı ejder savaşlarında skor alsa da çarp savaşını genellikle Aurora kazandı. Fenerbahçe ormancısının Alev ruhu olan rakibine karşı yanlış pozisyonda savaş araması kendilerine mağlubiyet ekranını gösterdi.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç - Dark Passage(DP) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB)

Erken oyunda öne geçmiş olan SuperMassive Blaze oyuncuların tek tek yakalanması sebebiyle Dark Passage, hem skorları hem de objektifleri cebe indirdi. Rakiplerine hiçbir şekilde kaynak vermeyen hatta canı bile inmeyen Dark Passage, rakibinin üssünde yapılan son savaşı kazanarak karşılaşmadan galip olarak ayrıldı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



3. Maç - NASR Esport(NSR) vs Denizbank Wildcats(IW)

Mevsimin favorilerinin karşılaştığı bu maç, bir önceki karşılaşmanın tekrarı yaşandı. NASR'ın, Wildcats'in alt ormanında aldığı 3 skor maçın kırılma anıydı. Wildcats oyuncuları her ne kadar çabalasa da savaşları kaybetmekten kaçınamadı. Rakibine bir 4'ten fazla skor vermeyen NASR Esports, 17 skor ile karşılaşmanın kazanan tarafı oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



4. Maç - 5 Ronin(5R) vs Galatasaray Espor(GS)

Düşük tempoyla başlayan karşılaşma orta oyunda yerini hızlı mı hızlı bir karşılaşmaya bıraktı. Galatasaray'ın aldığı üst üste skorlar, rakibine korku saldı. Kendi ormanında totem bile atamayan 5 Ronin, kendi üssünde yapılan son savaşı da kaybederek 3-16 skor ile mağlup oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - Beşiktaş(BJK) vs GALAKTICOS(GAL)


Maçın son çeyreğine kadar eşit skor, takaslanan objektifler ve neredeyse altın farklı olmayan bir karşılaşma bizlerleydi. Alev Ruhu, takımların ilgisini çektiğinden dolayı bolca takım savaşı izlendi. Baron'a sahip olan GALAKTICOS, hem son Ejderha'yı çaldı hem de 4 skor alarak rakibini etkisizleştirdi. Karşısında duracak oyuncu kalmayan GALAKTICOS, kolayca galibiyet ekranını gördü.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok