Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 2. Hafta 2. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 2. Hafta 2. Gün Maçlarının Detayları!

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsiminin ikinci gününde kazanan takımlar; NASR Esports(NSR), Papara SuperMassive Blaze(SMB), Dark Passage(DP), GALAKTICOS(GAL) ve Denizbank Wildcats(IW) oldu!

Buyurun maçların detaylarına;

1. Maç - NASR Esports(NSR) vs İnfo Yatırım Aurora(AUR)

NASR Esports çok rahat, çok profesyonel! Aurora'ya karşı aşırı rahat ve ezici bir güçle oynayan NASR Esports, hiçbir şekilde rakibine istediklerini vermedi. Yapılan tüm savaşları kazanan NASR, alt koridorda yapılan son savaşı da kazanarak 15-2 skorla maçtan galip olarak ayrıldı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç - Galatasaray Esports(GS) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB)

Erken oyun üstünlüğü sıkı sıkıya elinde tutan Galatasaray, olabildiğince risksiz oynamasına rağmen rakibinin üst düzey oyunları sebebiyle bir çok kez üstünlüğünü kaybetmeye yaklaştı. Orta koridorda yapılan son savaşla rakip takımı katleden SuperMassive, kuleleri teker teker yıkarak zaferi elde etti.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



3. Maç - Dark Passage(DP) vs Fenerbahçe Esports(FB)

Karşılıklı skor takaslarından daha kârlı çıkan Dark Passage, objektiflere el koydu. Haritanın belli bir bölümünden daha ileriye gidemeyen Fenerbahçe üyeleri, tek başına kaldıklarında cezalandırıldı. Yanlış Baron kararı ile Fenerbahçe, hem Baron'da yakalandı hem de Dark Passage'a resmen galibiyeti hediye etti

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



4. Maç - GALAKTICOS(GAL) vs 5 Ronin(5R)

Koridor aşamasında harika bir oyun sergileyen GALAKTICOS, rakibine aman dahi vermedi. Üstünlüklerini hem objektiflerde hem de harita hakimiyetinde en üst düzeyde kullanan GALAKTICOS, Baron Güçlendirmesi'ni kolayca elde etti. Kendi üssünde yapılan savaşı kaybeden 5 Ronin, mağlubiyet ekranını gördü.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - Denizbank Wildcats(IW) vs Beşiktaş(BJK)

Oldukça durgun geçen erken ve orta oyun, yerini savaşlarla dolu geç oyuna bıraktı. Baron Güçlendirmesi'ne sahip olan Wildcats, inhibitörlere kuşatma yaparak rakibini savaşa zorladı. Savaşa giren Beşiktaş, 3 inhibitörü ve savaşı kaybetti. Son savaşta 4 skor alan Wildcats, maçı bitirerek zaferi hanesine yazdı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok