Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 2. Hafta 1. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 2. Hafta 1. Gün Maçlarının Detayları!

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsiminin ikinci gününde kazanan takımlar; NASR Esports(NSR), Papara SuperMassive Blaze(SMB), Denizbank Wildcats(IW), Beşiktaş(BJK) ve GALAKTICOS(GAL) oldu!

İşte maçların detayları;

1. Maç - Dark Passage(DP) vs NASR Esports(NSR)


Haftanın ilk karşılaşmasında durumlar Dark Passage'ın aleyhinde işliyordu. Yaptıkları kompozisyonda bile rakipleriyle arasına fark açan NASR oyuncuları, karşılaşmada üstünlüğü ele geçirmekte zorlanmadı. Dark Passage her ne kadar dirense de Kadim Ejder için yapılan savaşta katliam vererek mağlubiyet ekranını gördü.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs Fenerbahçe Esports(FB)

SuperMassive oyuncuları rakiplerinin hatalarını sonuna kadar değerlendirerek erken oyunda öne geçmeyi başardı. Fenerbahçe objektifleri kendi safına katmış olsa da maçın 6. ejderi sırasında kendi ormanında yakalanmalarıyla SuperMassive 4 skor aldı ve hiç zorlanmadan galibiyeti cebine attı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



3. Maç - 5 Ronin(5R) vs Denizbank Wildcats(IW)

Yaz mevsiminde maç sonunda 0 skora sahip olan ilk takım 5Ronin oldu! Wildcats yavaş ancak etkili oyun planıyla aldığı toplamda 3 skor ve 2 objektifi verimli kullandı. Akıllıca pozisyon seçimleri yapan Vahşi Kediler, aradaki farkı katbekat açtı. Bu farkla beraber 5 Ronin, Wildcats tarafından hezimete uğratıldı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



4. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs Beşiktaş(BJK)

İki taraf için kabul edilebilir şekilde geçen maçın kırılma noktası objektifler oldu. Taraflar objektifleri kendi tarafına yazdırmak için her seferinde takım savaşına katıldı. Beşiktaş ise bu savaşlarda gösterdiği üstün performans ile Aurora'yı vadinin derinliklerine gömdü. Orta koridordaki son savaşı kazanan Beşiktaş, maçın da galibi oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - GALAKTICOS(GAL) vs Galatasaray Espor(GS)

Galatasaray'ın üstünlüğüyle başlayan son karşılaşma izleyenleri şaşırttı. Geride olmasına rağmen harika kararlar veren GALAKTICOS, rakibinde 3 ejder olmasına aldırış etmeden art arda 4 ejder alarak Ruh'a sahip oldu. Harika bir geri dönüş sergileyen GALAKTICOS, rakibinin üssünde son takım savaşını kazanarak günün son galibi oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberimiz burada son buldu sevgili espor sever, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok