Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 1. Hafta 2. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 1. Hafta 2. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsiminin ikinci gününde kazanan takımlar; NASR Esports(NSR), Galatasaray Espor(GS), Denizbank Wildcats(IW), İnfo Yatırım Aurora(AUR) ve Dark Passage(DP) oldu.


Gelin hep beraber maçların detaylarına göz atalım;


1. Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs NASR Esports(NSR)[30:25]

SuperMassive vadiye gömüldü! Maçın ilk dakikalarından itibaren baskın pozisyonda olan NASR oyuncuları, sahip olduklarını sonuna kadar kullanarak üstünlüğü ele aldılar. Objektif savaşlarında rakibini daha da üstün yapan SuperMassive, son ejder savaşında katliam vermesinin ardından mağlubiyet ekranını gördü.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs Fenerbahçe Espor(FB)[30:03]

İki taraf içinde sakin bir maç izleyicilerleydi ancak Fenerhabçe oyuncularının verdiği yersiz kararları çok iyi kullanan Galatasaray, dakika geçtikçe galibiyete yaklaştı. Barona hamle dahi yapamayan Fenerbahçe, kendi üssünde yapılan savaşı kaybetmesiyle beraber Galatasaray maçtan galip ayrılan isim oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



3. Maç - Denizbank Wildcats(IW) vs GALAKTICOS(GAL)[29:43]


Günün 3. maçında Astronotlar, Wildcats'e karşı en az riskle oyun oynadı. Maçın yarısına kadar fark GALAKTICOS'un leyhineyken, Wildcats takım savaşlarıyla harika bir geri dönüş yakaladı. 5. ejderde yapılan savaş sırasında ayrı yakalanan GALAKTICOS, katliam verdi. Wildcats ise maçı sonlandırarak galibiyeti cebine attı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



4. Maç - 5 Ronin(5R) vs İnfo Yatırım Aurora(AUR)[32:35]


5 Ronin maçın son çeyreğine kadar adeta dillere destan bir oyun sergiledi. Aurora oyuncuları ise bu duruma sessiz kalmayarak tek düşen rakiplerini avlayarak öne geçmeyi başardı. Baron Güçlendirmesi'ni almayı başaran Aurora, son bir savaşla rakibini vadiye gömerek zaferi elde etti.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - Dark Passage(DP) vs Beşiktaş(BJK)[21:34]


İki takımın karşılaştığı her yerden lehine sonuç alan Dark Passage, hiç riske girmeden elindeki imkanları en iyi şekilde kullandı. Baron yuvasında çıkan savaşla rakip takımı hezimete uğratan Dark Passage, 20-3 skor ile maçı kazanan takım oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



Haberimiz burada son buluyor sevgili espor severler, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok