Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 3. Hafta 2. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 3. Hafta 2. Gün Maçlarının Detayları!

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsiminin ikinci gününde kazanan takımlar; Denizbank Wildcats(IW), İnfo Yatırım Aurora(AUR), Beşiktaş(BJK), NASR Esports(NSR) ve Dark Passage(DP) oldu!

İşte maçların detayları;

1. Maç - Fenerbahçe Espor(FB) vs Denizbank Wildcats(IW)

SamirAnıl, mevsimin ilk pentasını hanesine yazdırdı! Maç boyunca yaptığı akıl dolu hamlelerle üstünlüğü dakika başına arttıran Wildcats, Fenerbahçe karşısında zorlanmadı. En ufak bir kaynak bile alamayan Fenerbahçe, yapılan son takım savaşının ardından 4-24 skor ile günün ilk karşılaşmasından mağlubiyetle ayrıldı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB)

Her iki takım da birbirlerinin hatalarını çok iyi değerlendiriyordu. Açılmayan fark, oyuncuları kritik hamleler vermeye yönlendirdi. SuperMassive verdiği yanlış kararla Baron'u rakibine kaptırdı. Aurora, rakibini üssüne püskürterek savaşı zorlamadan rakip Nexus'u yıkmayı başardı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



3. Maç - 5 Ronin(5R) vs Beşiktaş(BJK)

Hızlı bir açılışla ilk kanı alan Beşiktaş, riske girmeden altın farkını korumak için hamleler yaptı. 5 Ronin, rakibine söz dahi geçiremiyor ve objektifleri tek tek kaptırıyordu. Kazanacağı erkenden belli olan Beşiktaş, üstünlüğünü sonuna kadar kullandı. Baron kaptıran 5 Ronin, son savaşta yenildi ve bozgun ekranını gördü.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



4. Maç - GALAKTICOS(GAL) vs NASR Esports(NSR)

NASR liderlik konumunu korumaya devam ediyor. Objektifleri sakin bir şekilde elde eden NASR, dakika geçtikçe aradaki farkı uçuruma dönüştürmeyi başardı. Skor alma şansını zor bulan GALAKTICOS, kuşatılan üssünü korumaya çalışırken katliam verdi. NASR oyuncuları fazlasıyla uzatmadan galibiyeti hanesine yazdırdı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs Dark Passage(DP)

Galatasaray'ın üstünlüğüyle başlayan karşılaşma, verilen yanlış kararlar durumu tam tersine çevirdi. Fırsatı kullanan Dark Passage oyuncuları objektifleri cebe attı. Tek başına yakalanan Galatasaray üyeleri üstünlüğü tamamıyla rakibine bıraktı. Kadim Ejder'i almayı başaran Dark Passage, katliam alarak karşılaşmayı kazandı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok