Header Ads

VALORANT'TA 5. BÖLÜM 1. KISIM BAŞLIYOR!

 

Riot Games'in FPS tabanlı rekabetçi oyunu VALORANT hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 5. Bölüm 1. Kısım itibarıyla bizleri bekleyen yenilikleri sizlerle paylaşmıştık. İlgili haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yeni sezona özel video içerikleri de gelmeye devam ediyor. 20 Haziran'da yayınlanan özel sinematikte ilk defa Reyna karakterini de oyun dışında bir videoda görmüş olduk. Yeni harita Pearl'ün gelmesiyle beraber Omega dünyasında işler kızışacak gibi duruyor.

5. Bölüm: BOYUT Tanıtım Videosu'na aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Deniz altında ve Omega dünyasında geçeceğini bildiğimiz Pearl haritasının da resmi duyurusuyla beraber resmi tanıtım videosu da yayınlandı. 

Kod adı "Pitt" olarak ortaya çıkan Pearl'ün tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yepyeni savaş bileti ve yeni silah kaplamalarıyla beraber VALORANT'ın güncellemeleri nefes kesmeden devam ediyor. 22 Haziran'da devreye girecek olan sezonla beraber Pearl haritasının eşleştirmesi kendine has bir seçenekle verilecek. 12 Temmuz'dan sonra ise dereceli dahil bütün oyun modlarında harita havuzuna eklenecek. Yücelik kademesi de aynı şekilde 22 Haziran'da başlayan sezonla birlikte oyuna eklenecek.

VALORANT'ın 5. Bölüm 1. Kısmına sizde HEMEN DALIN!



Hiç yorum yok