Header Ads

TÜRK YAPIMI HAVSALA STEAM'DE YAYINLANDI!

 

Geliştiricisi Türk bir ekip olan Havsala: Into the Soul Palace oyunu Steam'de yayınlandı. "Stratera" adıyla bildiğimiz Dora Özsoy'un önderliğindeki Stratera Games ekibi indie bir gizem bulmaca oyunu olan Havsala'yı oyuncuların beğenisine sundular.

STEAM'İN YENİ VE POPÜLER LİSTESİNDE ZİRVEDE

Steam'in mağaza sayfasında farklı kategorilere göre ayırdığı listelerde "Yeni ve Popüler" kısmında Havsala: Into the Soul Palace zirveyi görmüş durumda. İki gündür listede yerini bırakmayan oyunun asıl satış fiyatı 23.99 TL ancak 7 Temmuz'a kadar sürecek olan %25 indirim ile 17.99 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Havsala: Into the Soul Palace oyununun Steam mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Havsala, tarihi referanslar ve mistisizmle dolu, zengin hikaye anlatımına sahip, araştırmaya dayalı bir bulmaca oyunudur. Tek bir ruhun geçmiş yaşamlarının ardında bıraktığı ipuçlarını bulmak için odayı tara, bulmacaları çöz ve Ruh Palas'ın gizemlerini keşfet.

Ruh Sarayından kaçabilecek misin?

...ya da kaçmalı mısın?

Havsala'nın özellikleri:

- Harika, el çizimi görseller

- Özgün ve zorlayıcı bulmacalar

- Tarihi referanslar ve mistisizm dolu, zengin bir hikaye

- Gizemleri çözmenize yardımcı olacak bir karga ve not defteri

- Orijinal müzik ve seslendirme (Türkçe ve İngilizce seçenekleriyle)

Odayı Araştır

Antik kitapları oku, defterine notlar al, saklı objeleri ve onları nasıl kullanacağını bul ve bütün bunları birleştirip bulmacaları çöz. Bu odada zamanı bile bükebilirsin!

Özgün Bulmacalar ile Zihnini Zorla

Havsala, farenizi kullanarak odanın farklı bölümleriyle etkileşime girdiğiniz, yol boyunca bulduğunuz günlükleri ve kitapları okuduğunuz gizemli bir bulmaca çözme oyunudur. Zorlu bulmacaları çözmek için okuduğunuz ve gördüğünüz şeyleri not alabildiğiniz defteri kullanabilir, ihtiyaç duyduğunuzda kargadan geleceğe bakmasını isteyebilir ya da dönüp notlarınıza bakabilirsiniz.

Phyrne kendine ve yaşama aşık bir kadındı. Yitip gitmek istemiyordu, o da ruhu için bir yuva inşa etti. Böylece güzel bedeninin ölümünden sonra bile var olmaya devam edecekti, ruhu burada kalacak ve gelecek yaşamlarında da hatırlanacaktı.

İnşa ettiği Ruh Palas'ı keşfet, gizli objeleri ve mesajları bul, geçmiş yaşamlarının ardında bıraktıklarını incele. Her bir ruhun yaşadığı zaman ve mekanı bularak sırlarını ortaya çıkart; Ruh Palas'ın kütüphanesinde bıraktıları kitaplarını oku ve not al, gerektiğinde aldığın notları gözden geçir. Biraz nefes almak ve yıldızları izleyip kafanı toplamak istediğinde balkona çıkabilirsin. Ruh Sarayının sırlarını çözebilecek misin?

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Intel Pentium CPU G860

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 840M

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: Realtek High Definition Audio

Hiç yorum yok