Header Ads

VALORANT'IN YENİ TÜRK AJANI FADE'İN YETENEKLERİ BELLİ OLDU! SIZINTI DOĞRU ÇIKTI!

 

Geçtiğimiz saatlerde Valorant Masters finalinin kazananı OpTic Gaming oldu. Final öncesi sinematiği yayınlanan ajanımızın final sonrası da oyun içi videosu paylaşıldı. Buradan da oyun içi videosunun paylaşıldığına dair haberimize gidebilirsiniz.


Oyun içi videonun paylaşılmasından sonra yaklaşık bir ay önce ortaya çıkan yetenek sızıntısının doğru olduğu görüldü. Sizinle de paylaştığımız sızıntı yetenek haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Erken erişimle ajanı deneyimlemiş yayıncıların ve içerik üreticilerin ajanın oyun içi oynanışını göstermesine izin verildi. Birçok yayıncı da ajanı oynamadan önce yeteneklerini gösterdiler. Dilerseniz aşağdan yeteneklere göz atalım.


Yeteneklerin isimleri ve açıklamaları da Türkçe olarak görülüyor. Yine de oynanışa kolaylık açısından kısaca tekrardan anlatalım.


C- ECEL

Ajanımızın ecel yeteneği iki slota sahip ve tanesi 250 krediden satılacak. Ecel yeteneği atıldığında bir canavar meydana geliyor ve çarpacak rakip arıyor. Eğer ki rakip görüş alanındaysa otomatik olarak ona yönlenerek çarpıyor. Görüş alanında bir rakip yoksa tıpkı Skye'ın şahini gibi ecel yeteneğini bıraktıktan sonra farenin sol tuşuna basılı tuttuktan sonra sağa veya sola dönerek yönlendirebiliyorsunuz. Yönettiğiniz süre zarfında rakip bir düşmanla karşılaşırsa yetenek otomatik olarak takip ederek rakibe çarpıyor. Yeteneği yiyen düşmanlar bir süreliğine tıpkı Reyna'nın körü gibi kör oluyorlar ve bu süre zarfınsa aynı zamanda sağır oluyorlar. Bu yetenek üzerinize doğru gelirken ateş ederek kırabiliyorsunuz.


Q- MIHLA

Bu yetenekle Fade eline tıpkı bir bomba kuşanırmış gibi bir küre kuşanıyor. Bu yeteneği attığınızda isabet ettiği noktada bir alan çiziyor ve bu alan içerisinde olan rakipler belirlenen çember dışına hiçbir şekilde çıkamıyorlar. Ayrıca çember etkisi geçtikten sonra uzun bir süre boyunca da bu rakiplere izler takılıyor. Böylece rakiplerinizin nereye gittiğinin bir nevi ayak izini görebiliyorsunuz diyebiliriz. Çember etkisi geçene kadar rakipler tamamen sağır olur ve tıpkı Viper perdesinden geçtiğimizde oluşan çürüme hasarı alırlar. Ayrıca yeteneğimiz tek slot ve 200 kredi olarak belirlenmiş durumda. Bunun yanı sıra tıpkı bir bomba gibi fırlatılan küre, havada süzülürken tekrardan Q tuşuna basıldığında süzülmeyi bırakıp tam olduğu konuma düşüyor. 


E- MUSALLAT

Ajanın imza yeteneği olan Musallat, Sova'nın Keşif Oku'nu oldukça benziyor. Musallat da tıpkı Mıhla yeteneğinde olduğu gibi bomba şeklinde atılan bir küreyle kullanılıyor. Aynı şekilde de tekrardan havadayken E tuşuna basıldığında nereye doğru gittiği önemli olmaksızın olduğu yere düşüyor. Düştükten sonra yeteneğin görüş açısındaki bütün ajanların yeri ekranda mor bir renkte açığa çıkıyor. Sova'nın Keşif Oku gibi bu yetenekte kırılabiliyor.


X- GECE KARANLIĞI

Etki alanı Breach'in ultisi kadar geniştir. 7 ulti puanıyla erişime açılan yeteneğin fırlatılması durumunda rakip ajanlar Mıhla yeteneğindeki gibi işaretlenerek iz bırakırlar, sağır olurlar ve çürüme etkisi alırlar ANCAK KÖR OLMAZLAR.

28 Nisan'da Türkiye sunucusuna da resmi olarak eklenecek Fade'i Twitch kanalımızda canlı olarak bizde deneyimleyeceğiz. Erken erişim imkanı olan içerik üreticilerinin paylaştıkları bilgilere göre ajanımızın seçim ekranı da bu şekilde gözüküyor. Daha detaylı incelemek için 28 Nisan'da Twitch kanalımıza davetlisiniz!


Ayrıca;


HERKESİN BİR KORKUSU VAR :)

- FADE

Hiç yorum yok