Header Ads

VRL TÜRKİYE: BİRLİK X COCA-COLA BÜYÜK FİNALİ TAMAMLANDI!

Surreal Esports (SUR) – Fire Flux Esports (FF) arasında oynanan büyük finalde çok çekişmeli karşılaşmalar izledik. İşte karşınızda iki takımın da harita seçimleri ve maçların detayları;

Harita Seçimleri; 


1.Maç HAVEN – SEÇEN: SUR / SAVUNAN: FF

Haritayı seçen ekip, maçın başında 2-0 üstünlüğü elde etse de FF takımı pes etmedi. 2-0 geride olmasına rağmen doğru oynayıp öne geçmeyi başardı. Bu öndeliğini maç boyunca sürdüren FF, İlk maçı rakibinin seçtiği haritada 13-8 galip gelerek sonlandırdı ve durumu 1-0 yaptı.


2.Maç BIND – SEÇEN: FF / SAVUNAN: SUR

FF tarafından seçilen haritada oyun boyunca inanılmaz çekişmeli turlar izledik. Erken turlarda sürekli eşit giden karşılaşma, Bir anda FF takımının lehine döndü. Tüm bunlara rağmen 10-4 geriye düşen SUR, pes etmedi ve maçı 15-13 kazanarak 1-1’lik beraberliğe ulaştı.


3.Maç ASCENT – SEÇEN: SUR / SAVUNAN: FF

Büyük finalde oynanan 3. Maçtaysa durumlar SUR için oldukça iyi olmaya başladı. Maçın ortalarına kadar arada ki farkı sürekli 2’de tutmayı başaran SUR, maçı rakibinden 13-7 alarak durumu 2-1 yaptı.


4.Maç BREEZE – SEÇEN: FF / SAVUNAN: FF

FF Takımı maça oldukça iyi başlasa da durumlar onlar için hiç de iyi gitmedi. İki maç üst üste kazanan SUR, moral ve motivasyon olarak oldukça üstündü. FF takımı oyun başlarında ne kadar öne geçmiş olsa da durumlar onlar için kötüydü. SUR, karşılaşmanın kontrolünü ele alırken zorlanmadı. Bu sayede  13-7 kazanarak ŞAMPİYON OLAN TAKIM SURREAL ESPORTS OLDU.


TÜM KARŞILAŞMALARI İZLEMEK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYIN.

SURREAL ESPORTS'U ŞAMPİYON OLDUĞU İÇİN TEBRİK EDİYORUZ!



Hiç yorum yok