Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 9. HAFTA 2. GÜN KARŞILAŞMALARI TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 9. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı!

Son haftanın son gününün kazanan takımları; fastPay Wildcats(IW), İnfo Yatırım Aurora(AUR), Beşiktaş(BJK), NASR ESPORTS(NSR) ve 5Ronin(5R) oldu!


Maçların detayları ise şu şekilde;

1. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs fastPay Wildcats(IW)[27:39]

Son günün ilk maçında Galatasaray Espor, domine edildi. Wildcats, gerek yaptığı kompozisyonla gerek oyunlarıyla her yerde üstünlük kurarken rakibinin elinden pek bir şey gelmedi. Son dakikalarda yapılan takım savaşı ile birlikte toplamda 25 skor'u olan Wildcats, zorlanmadan maçı kazandı ve liderlik konumunu korudu.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB)[33:30]

Oynayış tarzlarının dışına çıkarak izleyicilerini bile hayrete düşüren Aurora, istediğini aldı. Dürtmeyi ve takım savaşını iyi ayarlayan karakterler ile oynayan Aurora oyuncuları, SuperMassive'i vadinin derinliklerine gömdü. Son iki dakika içerisinde hem savaş kazanıp hem de Baron'u alan Kuzeyliler, zaferi elde etti.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - GALAKTICOS(GAL) vs Beşiktaş(BJK)[28:54]

3. karşılaşmada GALAKTICOS, izleyiciler tarafından yadırganan bir kompozisyon ile oynadı. Bu tercihler ise Beşiktaş oyuncularına fazlasıyla yaradı. Buna rağmen direnmeye çalışan Galakticos, önünde sonunda kaybetmekten kaçınamadı. Takım savaşlarını kolayca kazanan Beşiktaş, rakip üssü yıkarak kazanan taraf oldu.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - NASR ESPORTS(NSR) vs Fenerbahçe Espor(FB)[24:54]

NASR ESPORTS aman vermiyor! Vadiye fazlasıyla çalışıp çıkmış gibi gözüken NASR, Fenerbahçe'nin oynamasına izin vermedi. Fenerbahçe, savaşlarda kendileri için olabilecek en kötü senaryoları yaşadı. Ejder yuvasında yapılan savaşta Fenerbahçe katliam vererek bozgun ekranını gördü.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - Dark Passage(DP) vs 5 Ronin(5R)[22:54]

Dark Passage ormancısı ve orta koridoru rollerini değişereknişancısı ise Sett tercihi ile vadiye adım attı. 5Ronin ise bu durumu çok güzel bir şekilde değerlendirerek her alanda üstünlüğü eline aldı. Düzenli takım savaşları olmamasına rağmen 5Ronin, 38 skor ile maçı kazanan taraf oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

6. Maç (Tiebreak) - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs 5Ronin(5R)[30:54]

Eşitliği bozmak için yapılan karşılaşmada fazlasıyla sakin bir oyun izlendi. Sakinlik,
 yirminci dakikadan sonra yerini kaosa bıraktı. 5Ronin, bu kaostan her seferinde kurtularak rakibini yok etti. Son dakikalarda on iki bin altın fazlalığı olan 5Ronin, Aurora'nın kuleleri yıkarak zaferi hanesine yazdırdı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Son haftadan haberler bu kadardı sayın okurlar, daha sonra görüşmek üzere!

Hiç yorum yok