Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 9. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 9. hafta 1. gün maçları tamamlandı!

9. haftanın ilk gününde kazanan takımlar şu şekilde; Galatasaray Espor(GS), Fenerbahçe Espor(FB), NASR ESPORTS(NSR), GALAKTICOS(GAL) ve BEŞİKTAŞ(BJK)


İşte maçların detayları;

1. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs 5Ronin(5R)[35:15]


Takımlar, kazanmak için ellerinde ne var ne yoksa ortaya koydu. Galatasaray'ın üstünlüğüne çok güzel direnen 5Ronin, yapılan son savaşta heyecanlanarak hatalı oyun sergiledi. Bu hatalı oyun sayesinde 4 kişiyi katleden Galatasaray oyuncuları, kuleleri yıkarak zafere ulaştı.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs Fenerbahçe Espor(FB)[21:34]

SuperMassive oyuncuları, Boğa'ya tosladı! Rakibinin hatalarıyla üstünlüğü eline alan Fenerbahçe, bu durumu sonuna kadar kullandı ve yapılan tüm savaşları kazandı. Maç içerisinde varlık gösteremeyen SuperMassive için ise mağlubiyet ekranının gelmesi kaçınılmaz oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - NASR ESPORTS(NSR) vs fastPay Wildcats(IW)[31:31]

Rakibine karşı maçın genelinde baskı kuran NASR oyuncuları, her savaşta Wildcats'i vadiye gömdü. fastPay Wildcats'in üssünde yapılan son savaşta akıl dolu hamlelerle kazanmayı başaran NASR ESPORTS, merkez üssünü yıkarak zaferi hanesine yazdırdı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs GALAKTICOS(GAL)[37:28]

Efendiler, efendiler. GALAKTICOS'un yüzü sonunda güldü! Galakticos oyuncuları iki hiper taşıyıcı ile boy gösterdi ve karşılaşma planladıkları gibi ilerledi. Aurora'nın bireysel hataları sebebiyle geri düşmesini değerlendiren Astronotlar, rakibine mağlubiyet ekranını gösterdi.(Gerçekten efsanevi bir maç, izlemeniz şiddetle önerilir.)


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - Dark Passage(DP) vs Beşiktaş(BJK)[28:56]

Günün son maçında Beşiktaş, adeta rakip alt koridor oyuncularını karşılaşmadan çıkartırcasına ban tercihi yaptı. Buna rağmen Dark Passage ilk dakikalarda öne geçsede bu avantajı değerlendiremeyip üstünlüğü Beşiktaş'a devretti. Keskin Nişancı MGX ile takımı, galip gelen taraf oldu


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Şimdilik bu kadar sayın okurlar, ikinci gün maçlarında görüşmek üzere!

Hiç yorum yok