Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 8. HAFTA 2.GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 8. Hafta 2. Gün Maçları Tamamlandı! Oldukça keyifli karşılaşmalar izlediğimiz maçların galipleri; GS, FB, SMB, AUR ve 5R oldu.

işte karşılaşmaların detayları;

1.Maç GALATASARAY (GS) – BEŞİKTAŞ (BJK) [23:50]

Günün ilk maçında oyuna erken safhada baskın başlayan taraf BJK olsa da GS pes etmedi. Vadinin Alametinde GS Focus (Zeri)’un aldığı 3 skor oyunu tamamen Galatasaray'ın lehine çevirdi. Oldukça baskı kuran GS, rakibinin hatalarını da değerlendirerek zaferi alan takım oldu.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

2.Maç GALACTICOS (GAL) – FENERBAHÇE ESPOR (FB) [30:02]

Hemen ardından oynanan günün 2. Maçındaysa, FB Ellam (Jinx)’ın erken oyunda öne geçmesinin ardından sorun yaşayan GAL, Ellam’ı katletmek için fazlasıyla kaynak ve pozisyon hatası yaptı. Bu sayede takımca doğru pozisyon alan FB galibiyeti elde etti.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

3.Maç Papara SuperMassive Blaze (SMB) – NASR ESPORTS (NSR) [37:26]

Günün 3. Maçı oldukça çekişmeliydi. 4 ejderha katleden NASR, bir anda SMB Juuzou (Akali)’nun muazzam oyunu sayesinde Kadim ejderhayı ve baronu rakibine kaptırdı. Güçlendirmeleri aldıktan sonra SMB, oyunu domine edip zaferi alan takım oldu.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

4.Maç İnfo Yatırım Aurora (AUR) – Dark Passage (DP) [23:55]

Günün oynanan 4. Maçında AUR Takımı, Ormancıları olan AUR Elramir (Volibear) ile takipli bir şekilde oynayıp erken oyunda üstünlüğünü aldı. Bu erken oyun üstünlüğünü takımca çok doğru kullanan AUR takımı maçı kazanan taraf oldu.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

5.Maç 5 Ronin (5R) – fastPay Wildcats (IW) [35:27]

8.Haftanın 2.gününde oynanan son maç tam anlamıyla efsaneydi. Oyunun başından beri rakibinden oldukça önde olan IW, rakibine adeta oyunu zindan etmişti. Tüm bunlara rağmen pes etmeyen 5R takımı, önce baron sonra kadim ejderha ile bir anda oyunu merkez üssünden (nexus) çevirdi ve maçı kazandı.


maçı izlemek için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok