Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 8. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 8. hafta 1. gün maçları tamamlandı!

8. haftanın ilk gününde kazananlar; Papara SuperMassive Blaze(SMB), Galatasaray Espor(GS), fastPay Wildcats(IW), NASR ESPORTS(NSR) ve Fenerbahçe Espor(FB) oldu!

İşte maçların detayları;

1. Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs GALAKTICOS(GAL)[32:42]


Haftanın ilk maçında Astronotlar'ın orta koridor oyuncusu farklı bir seçimle bizi karşıladı. Dürtme kompozisyonu ile oynayan Galakticos, başarılı olamadı. SuperMassive'in yaptığı Sürekli Hasar kompozisyonu, karşılaşmada avantajı sağlarken rakiplerini vadiye gömdü. Baykuşlar, oynadığı güzel oyunla beraber galibiyeti Galakticos'un elinden aldı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs İnfo Yatırım Aurora(AUR)[33:59]

Karşılaşmada geri düşen Aslanlar, İnfo Yatırım Aurora'nın yaptığı bir dizi hatalarla ilerleyen dakikalarda öne geçmeyi başardı
. Aurora'nın ejder yuvasında sıkıştırılarak birden fazla kez takım savaşı kaybetmesiyle Galatasaray Espor, Aurora'ya bozgun ekranını gösterdi. 


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - Beşiktaş(BJK) vs fastPay Wildcats(IW)[28:22]

Günün 3. karşılaşmasında sakin bir oyun oynandı. fastPay Wildcats, maçın son yarısında 
rakiplerini tek yakalamasıyla üstünlüğü kazandı. Wildcats oyuncuları, üstünlük ellerinde olmasına rağmen savaşlardan uzak durarak maçı güvenli bir şekilde ilerletti. Beşiktaş'ın kendi üssünde yapılan son savaşı kaybetmesinin ardından Wildcats, maçı kazandı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - 5 Ronin(5R) vs NASR ESPORTS(NSR)[35:41]

4. karşılaşmada izleyiciler, rakiplerini yere seren NASR ESPORTS'a tanıklık etti. 5 Ronin'in objektif için verdiği savaşların tamamını kaybetmesi, NASR'a üstünlük hediye etti. NASR oyuncuları, hediyeyi sonuna kadar kullanarak rakiplerini üslerine kadar sıkıştırdı. 5 Ronin, direnmeye çalışsa da mağlup olmaktan kaçınamadı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - Dark Passage(DP) vs Fenerbahçe Espor(FB)[30:35]

Günün son maçı, Dark Passage için kabustan öte bir durumdaydı. Dark Passage oyuncuları hatalarla kendilerine çelme taktılar. Durumu şans bilen Fenerbahçe oyuncuları, Baron ve Okyanus Ruhu'nu elde etmesiyle rakibini üssüne hapsetti. Fenerbahçe Espor, katliam yaparak rakip üssünü yıktı ve zaferi hanesine yazdırdı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Şimdilik bu kadar efendiler, yarın oynanacak maçlar için limonlu sodalarınızı eksik etmeyin!

Hiç yorum yok