Header Ads

LCS 2022 BAHAR MEVSİMİ 5. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

LCS Bahar Mevsimi 5. hafta 1. gün maçları tamamlandı!

Kuzey Amerika Ligi'nin 5. haftasının ilk gününde kazanan takımlar şu şekilde; Evil Geniuses(EG), FlyQuest(FLY), Team Liquid(TL), Cloud9(C9), Dignitas QNTMPAY(DIG).


Gelin maçların detaylarına bakalım;

1. Maç - Evil Geniuses(EG) vs Immortals Progressive(IMT)[36:31]

Haftanın ilk karşılaşmasında Immortals, yaptığı hatalarla rakibine üstünlüğü verdi. Leyhine olan durumu mükemmel bir şekilde kullanan Evil Geniuses, bütün takım savaşlarında rakibini gri ekrana gönderdi. Evil Geniuses, mükemmel oyunlarıyla karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - TSM vs FlyQuest(FLY)[32:10]

FlyQuest oyuncularının yaptığı Zamanla Güçlenen kompozisyonu, maç içerisinde sert rüzgarlar estirdi. Bu mevsim formunda olmayan TSM'e karşı oynayan FlyQuest oyuncuları, objektiflerde hiç zorlanmadan üstünlüğü eline aldı. Kadim Güçlendirmesini kaptıran TSM, üslerinde yapılan savaşları kaybederek bozgun ekranını gördü.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - Team Liquid(TL) vs 100 Thieves(100)[32:20]

Karşılaşmada Team Liquid objektifleri ele geçirmede kötü gibi görünse de yapılan takım savaşlarında rakibini vadiye gömdü. Takım savaşlarının hepsini kazanan Team Liquid oyuncuları, 100 Thieves ile orta koridorda son savaşı gerçekleştirdi. 100 Thieves, savaşı kaybetmesiyle beraber rakipleri galibiyeti elde etti.

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - Cloud9(C9) vs Golden Guardians(GG)[27:10]

Günün 4. karşılaşmasında Cloud9, taraftarlarına mükemmel ötesi bir performans sundu. Neredeyse sıfır hata oynayan Cloud9 oyuncuları, rakibinin hatalarını da sonuna kadar lehine kullanınca ortalık epey kızıştı. Golden Guardians, tüm takım savaşlarını kaybederek maçtan mağlup ayrılan taraf oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - Counter Logic Gaming(CLG) vs Dignitas QNTMPAY(DIG)[29:38]

Günün son karşılaşması sakin bir şekilde ilerledi. Bu sakinlik ise harita görevleri sırasında bozuldu. Kompozisyon tarafında daha güçlü olan Dignitas, bu avantajın gayet farkında olarak oynadı. Yapılan son ejder savaşında hem Okyanus Ruhu'nu alan hem de katliam yapan Dignitas, CLG'ye karşı galip geldi

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Bu haberlik bu kadar efendiler, diğer yazılarımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok