Header Ads

LEAGUE OF LEGENDS: YENİ GELECEK ŞAMPİYONUN GÖRSELİ VE YETENEKLERİ SIZDIRILDI!

League of Legends'a yeni gelecek olan şampiyonun görseli ve yetenekleri sızdırıldı!

League of Legends, Riot Games tarafından geliştirilen ve 27 Ekim 2009'da yayımlanan bir video oyunudur.

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız; ''League of Legends: Yeni Şampiyon Renata ve Daha Fazlası!'' yazımızda, gelecek olan karakterin hikayesinden söz etmiştik. Daha fazla bilgiye sahip olmak için buraya tıklamanız yeterli.

PBE Brasil Twitter sayfasında paylaşılan bilgilere göre, yeni gelen karakterin görüntüsü sızdırıldı.

İşte o görsel;


Sadece bu sayfa ile değil, trendsmap.com, gamer.bolavip.com gibi sayfalarda bu haberler sızdırıldı.



Yetenekleri



Pasif

Kaldıraç: Renata'nın otomatik saldırıları hedeflerine ekstra hasar verir ve işaretler. Eğer ki, çevresinden biri işaretli hedefe vurursa ekstra hasar verir.(Kai'Sa'nın pasifi + Braum'un pasifi gibi düşünülebilir.)




Q

Tokalaşma: Renata robotik kolundan bir füze ateşleyerek ilk çarptığı hedefi hareketsiz bırakır. Daha sonrasında yeteneği tekrar kullanırsa hedefi geri püskürtür.

W

Kefaletle Kurtarma: Renata'nın hareket ve saldırı hızını arttırır. Eğer bir yakındaki şampiyon için kullanılırsa aynı etkileri alır. Eğer ki, kullanılan şampiyon birini katlederse bu etkiler sıfırlanır. Eğer ki kullanılan şampiyon ölürse, diriltilir.




E

Sadakat Programı: Renata, müttefikleri koruyan rakiplere ise hasar veren ve yavaşlatan füzeler ateşler.




R

Düşmanca Devralma: Renata, düşmanları çılgına çeviren bir kimyasal bulut gönderir. Vurulan tüm düşmanların saldırı hızı artar ancak, etrafındaki her şeye saldırmak zorunda kalır. Önceliği, vurulan rakip takım arkadaşları, orman yaratıkları, Renata'nın takım arkadaşları ve Renata olmak üzere sızdırıldı.

Oldukça aşırı güçlü ve bozuk bir şampiyon olacağına benziyor..

Bu haberler sızdırıldığı için kesinliği yok. PBE'de her an değişime uğrayabilir veya bir yeteneğe ekstra bir şey eklenebilir.

Takipte ve limonlu sodalarla kalmayı unutmayın efendiler.


Kaynağa ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Hiç yorum yok