Header Ads

HALO DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI! MART KAPIDAN BAKTIRIR!

  Microsoft'un en güçlü markası olan Halo'nun dizisi bu sene geliyor. İlk defa dizinin geleceği 2018 yılında duyurulmuş olsa da aradaki pandemi sürecinden dolayı çekimler uzun bir süre ertelenmişti

Amerikan futbolunun önemli organizyonu AFC'nin final fragmanına koyulan Halo dizisi fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Daha öncesinde Paramount Plus'ın yayınladığı fragmandan sonra ikinci fragmanla karşımıza çıkan Halo'nun dizisi 24 Mart'ta izleyenlere sunulacak.

Resmi bir şekilde duyuru olmasa da videonun sonunda hızlıca oynatılan ses yavaşlatıldığında 24 Mart olduğu ortaya duyuluyor. Ayrıca Türkiye saatiyle 23.05 itibariyle oynanacak maçın arasında uzun haliyle yayınlanacak fragmanda diziye dair daha fazla ipucu verileceği bekleniliyor.

Günümüze kadar oyunlardan ilham alınarak hazırlanan film ve diziler içerik olarak ilgiyle karşılanmamıştı. Arcane'den sonra bu popülaritenin artmasıyla şu anda HBO'da yayınlanacak olan The Last Of Us'ın dizisi ve Uncharted'ın sinema filmlerinin vizyon tarihini oyuncular olarak heyecanla beklemekteyiz. Halo'da artık beklenenler kervanına katılmış durumda.

Ayrıca Halo dizisinin Paramount Plus tarafından yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Peki siz sinema ve dizi içeriğine gelen oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tür yapımları görmek hoşunuza gidiyor mu yoksa oynarken daha mı güzeldiler? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hiç yorum yok