Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 2. HAFTA 2. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 2. Hafta 2. Gün Maçları Sonuçlandı. Maç sonuçlarında ise; Dark Passage, Papara SuperMassive Blaze, Nasr Esports, fastPay Wildcast ve Team Aurora zaferi yakalayan takımlar oldu!

Oldukça rekabetli bir şekilde oynanılan maçlar, izleyiciler tarafından heyecanla izlendi.

İşte maçın detayları şu şekilde;



1. Maç – fastPay Wildcats(IW) vs Fenerbahçe Esports(FB) [35:29]

2. Hafta 2. gün başlayana kadar birer galibiyet ve ikişer mağlubiyeti olan iki takımın karşılaşması, izleyenleri fazlasıyla şaşırttı. 2. Haftanın 1. gününde galibiyeti elde ettiren Fenerbahçe'nin Orta Koridor'u Stillnumb, kendi silahı ile vuruldu. Wildcast'in Orta Koridor oyuncusu olan Serin, Vex'le kelimenin tam anlamıyla maçı domine etti. Bu sayede Wildcast haftayı 1 mağlubiyet, 1 de galibiyetle kapattı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç – NASR ESPORTS(NSR) vs Beşiktaş(BJK) [30:04]

Aynı kazanma ve kaybetme skorlarına sahip olan iki takımın karşılaşması, büyük heyecan yarattı. Nasr'ın Alt Koridor uyumu, karşı takıma nefes dahi aldırtmadı. Nasr oyuna geride başlamasına rağmen, takımın kompozisyonu ve performansıyla beraber Beşiktaş'a baskı kurdu. Nasr, 2. haftanın 2. günündeki karşılaşmasını galibiyetle sonlandırdı. 

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


3. Maç – Team Aurora(AUR) vs 5 Ronin(5R) [25:17]

2. haftanın 2. gününde de kazanma serisini korumak isteyen Aurora, oynadığı oyunla beraber izleyenlerini heyecanlandırdı. Aurora'nın ormancısı Elramir, Vadi'de ki bütün objektifleri kendi takımına kazandırarak karşı takıma aman verdirtmedi. Yaptığı oyunlar sayesinde Aurora 2. haftayı da 2 galibiyet ile kapattı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


4. Maç – Dark Passage(DP) vs GALAKTICOS(GAL) [36:21]

2. haftanın 2. gününde Galakticos, Dark Passage karşısında kaybetmemek için direndi. Oyunun başlarında rakibe Vadi'yi zindan eden Galakticos, hatalı kararlarıyla Dark Passage'a nefes alma şansı tanıdı. Bu şans sayesinde Dark Passage, maçı kazanarak 2. haftayı 1 galibiyet, 1 de mağlubiyet ile sonlandırdı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB) [28:57]

2. haftanın 2. günündeki son maçında ise iki tarafta galibiyet için birbiriyle sıkı sıkıya mücadele etti. SuperMassive'in Vadi'de ki oyunu hatasız derecede oynaması, Galatasaray Espor'a kazanma şansı bırakmadı. Bu maçın sonunda ise Papara SuperMassive Blaze, 2. haftayı namağlup bitirdi.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Şimdilik bu kadar efendiler. Daha fazlası için takipte kalmayı unutmayınız!


Yazar: Çağatay ''xaina''

Hiç yorum yok