Header Ads

The Wolf Among Us 2'den Haber Var!

 

The Game Awards 2021'de kazanan oyunların yanı sıra ilginç bir duyuruyla da karşılaştık. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Telltale Games'in Deck Nine Games ile birlikte The Expanse dizisinin oyun uyarlamasında beraber çalışacaklarını açıkladı. Hayranlar ise şirketin çoktan duyurduğu The Wolf Among Us 2 oyunu hakkında yeni bir haber vermemesinden dolayı ise tepki gösterdi.

Tepkileri gören Telltale Games, resmi bloglarından The Wolf Among Us'ın yeni sezonunun ve birçok yeni projenin en kısa sürede hayranların karşısına çıkacağını belirtti. Yayınlanan açıklamanın tam haline aşağıdan ulaşabilirsiniz.


2019’un Aralık ayında, The Wolf Among Us 2’nin erken yapım aÅŸamasında olduÄŸunu açıklamıştık. Ekibimiz oyunla ilgili oldukça sıkı bir çalışma içerisinde ancak The Game Awards 2021 etkinliÄŸinde oyun söyleyecek yeni bir ÅŸeyimiz olmadığını fark etmiÅŸsinizdir. Siz hayranlarımızın inanılmaz sabırlı ve destekleyici olduÄŸunu biliyoruz.


Ayrıca Telltale’de (ve Fabletown’da) olup bitenler hakkında bir sürü sorunuz olduÄŸunu da biliyoruz – bunları her gün sosyal medyada görüyoruz. Ä°yi haber ÅŸu ki, sorularınızın bir kısmını yakında cevaplayabileceÄŸiz…


-Telltale Games


Hayranlar tepkilerinin cevapsız kalmamasına sevinse de, çok yakın bir dönemde ikinci sezonla karşılaşamayacağımız anlaşılıyor. İlk oyununun incelemesini sitemizde de yaptığımız oyunu Telltale hayranlarıyla beraber bizde bekliyoruz. Resmi olmayan tahminlere göre ise oyunun 2022'nin son çeyreğinde oyuncularla buluşması bekleniyor.

Hiç yorum yok