Header Ads

Mecüksel Listeleme: League of Legends Evrenindeki En Nadir 5 Kostüm! | VOL2

Kral Armadillo ve Troll'ünden tutunda Deli Kimyager'ine kadar. Koleksiyon Ustaları Hizaya Gel!

Tekrardan selamlar efendiler. Umarız Runeterra'da bir önceki listeden beri başınıza bir iş gelmemiştir. Gelmediyse de çok şanslısınız denmez. Çünkü bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Runeterra evreni biraz sıkıntılı bir yer tabii.

Burada olmanızın sebebi çok iyi bir Sihirdar Bireyi olduğunuza ve sınırsız limonatalara sahip olacağınız anlamına gelir. 

Buradaki ana konumuz da, bir önceki incelemede olduğu gibi ''League of Legends Evrenindeki En Nadir Kostümler'' olarak devam ediyor ancak elimizdeki Vol2!




Bir önceki incelemede bahsettiğimiz gibi aralarından karakterin eski hali olan kostümler de bulunuyor. Örneğin Geleneksel adı altında olan kostümler, karakterlerin rework almadan önceki hali olarak bilinir. Bir nevi bir anı olarak söylenilebilir. Bunu da hatırlatmakta fayda var efenim.


Buralarda hiç kendini; ''Freljord Benimdir!'' veya elinde dev buz sütunu tutan Troll gördünüz mü? Biraz agresiftir kendileri. Tutturmuş ''Freljord Benimdir'' sözünü söylemeye ama Ashe'in kraliçe olduğunu da unutuvermiş... Neyse, birazcık minyon yesin kendine gelir diye ümit ediyoruz.(Umarız birinin Nexus'una gidip kulelerini yıkmaz.)

Listemizin 5. Sırasında Kule yıkma ve ayrık ittirme üstadı olan Troll beyciğimiz yer alıyor!




Geleneksel Trundle

Ah Trundle, hiçbir zaman sağı solu belli olmayan karakterlerden biri. Ya, bir Troll'den ne beklersiniz ki? Her şeyi yakıp yıkması beklenir. Oyunda da kendisi öyle aslında. 

Bir Nasus gibi düşünebilirsiniz. Bir bakmışsınız ki dakika 20'de karşı kulenin inhibitörüne kadar kuleler açılmış. Pek şaşırmayın açıkcası.

Tam olarak 30/04/2013 tarihinde çıkan kostüm, Trundle'ın görsel yenileme aldığı zamana bir anı olarak eklendi. Farklı replikleri bulunan bu kostüm oldukça değerli. Hesabınızda olursa tadından yenmez diyebiliriz.

Çok fazla Troll beyi ile konuşmayalım. Bildiğiniz gibi sağı solu belli değil. Hatta bir yerden Trolleme Vakti! Diye bir ses duyarsak şaşırmayalım. Her an kafamıza bonk atabilir.(Aa, ne kadar güzel buz sütunu bu! Dur bir dakika biz neden yavaş ilerliyoruz? Sanırım ff verme vakti. Takımından biri katledildi. Trundle Durdurulamıyor!)







Kral Rammus

Sırada bir porsuk var. Ne, porsuk değil mi? O zaman kirpi. Nasıl yani kirpi de değil mi? Nedir o zaman? Armadillo, hem de zırhlı. E iyi madem.

Sırada bir Zırhlı Armadillo var. Ve kendileri en çok repliğe sahip olan karakter olarak biliniyor(!) Genellikle ağzından ''Tamam'' veya ''Oğlum Bak Git'' repliklerini duyarız. Evet, işte geliyor! Keskin Nişancıların korkulu rüyası olan Rammus!


Saldırı Gücü Taşıyıcılarının korkulu rüyası olan Armadillo beyciğimiz, çok anlamlı repliklere sahip. Anlata anlata bitiremeyeceğiz replikler bu karakterde mevcut. Tam olarak repliklerinin toplam saniyesi 7 saniyecik. Akılda kalıcı, fazlası zarar efendiler. Rammus beyciğimize bu kadar yüklenmek istemeyiz. Zira Sihirdar Vadisinde karşımıza gelme olasılığı bir hayli yüksek. 

21.10.2009 tarihinde çıkan bu kostüm, oyunun en en en eski kostümleri arasında yerini alıyor. Koymasaydık ayıp olurdu ki vadide bizlere musallat olabilir. Gerçi, koysak bile yine bizlerin korkulu rüyası olacağı kaçınılmaz bir gerçek.(Yok arkadaşım Armadillo falan değil bu. Bildiğin kene kene!)

Eğer Shurima topraklarında gezerseniz muhtemelen Rammus heykelciklerine rastlayacaksınız. Heykellere dokunmamanızı öneririz. 
Geçen bizler de rastlayıp dokunduk. Fakat gerçeği öğrendiğimiz zaman, Rammus'un onları kemirdiğini öğrendik. 

Sıradaki şampiyonumuz, Sihirdar Vadisi'nin Hür Kuş Vecihi olanı, Corki!




Ufo Corki

Kule cevap ver! Lima, Oscar Lima! Uçuşa geçiyorum dostuum. Ya bir uçağımız yoktu o da tam oldu! Ama Ufo görünümlü bir uçak. Evet, Ufo'ların ve uzaylıların varlığı kanıtlanmış oldu. Yoksa, Yordle ırkı bir uzaylı mı? (Aman aman düşünmek bile korkunç.) 

01/01/2010 tarihinde yayımlanan bu kostümün herhangi bir özelliği yok. Efekt ya da seslendirme gibi hiçbir değişikliği yok. Sadece Ufo. Böyle vadide uçuyor işte. Hatıra olması bu kostümü değerli yapan şey diyebiliriz. Hatta tek o özellik diyebiliriz.

Son zamanlarda böyle bir karakterin varlığından haberiniz olmayabilir. Eskiden oldukça fazla oynanan Corki, karakter fazlalığından dolayı pek oynanmıyor artık. Oysa aşırı saçma bir hasara sahip. Muramana'yı bitirmesi ona yeterli olur zaten. 

Ama siz yine dikkatli olun. Harita da; ''Dikkaaaatt!!'' sesi duyarsanız paketle size gelecektir ya da herhangi bir koridora baskın atma deneyecektir.(Pala bıyıklı Yordle be!)




Pax Sivir 

Shurima'lı hanımefendimiz, senin ne işin olur bumerang ile para kazanmak için suikastçılık yapmaya. Aa, deden olacak Azir yükselişe ulaşmış sen de ulaşmayı deneseydin ya! 

Bak kölesi olan Xerath da nasıl yükselişe erdi.(Gerçi o başka birinin yerini gasp etti o ayrı.) Dedeciğine rica etseydin seni yükselişe erdirirdi emin ol. Dedeler torunları için her şeyi yapar çünkü.

26/08/2011 tarihinde yayımlanan bu kostüm oldukça değerli. Geçtiğimiz senelerde çıkan Neo Pax Sivir kostümü, ana Pax Sivir kostümünün yanına yaklaşamaz bile. Ufo Corki gibi bu kostümde de herhangi bir efekt ya da animasyon bulunmuyor. Ancak dediğimiz gibi yine hatıra içerik olduğundan paha biçilemez. 

Biz Sivir'in yerinde olsak, bu chakram sevdası ile suikastçılık yapmayı bırakırdık. Babası koskoca bir İmparator. Yükselişe ermek için şansını deneseydi keşke...(Acaba nasıl biri olurdu? Eh, o son güneş kursunu yıkmayacaklardı...)





Riot Singed(Squad)

Zehir arabası geliyor viyü viyü viyü! Vadiye bilinmeyen türdeki virüsleri, hastalıkları ve bilinmeyen deneyleri canlılar üzerinde deneyen şampiyona geldi sıra. Umarız virüs kapmayız. Maskeleri yukarı çekin efendiler!(Yeterince Warwick var zaten.)

26/06/2010 tarihinde yayımlanan Riot Singed kostümü, hatıra olduğundan oldukça değerli. Aslında normal halinden pek bir farkı olmayan kostüm oldukça değerli. Hatta çok nadir kişilerde bulunan bir kostüm. 

Bazı oyunculara rastladığımız zaman şöyle diyor; ''Ya kankacığım Riot Singed'im olsa var ya Singed mainlemeyi bırak karakterin cosplay'ini yapıp yaşardım be!'' diyenlere rastladık. Açıkcası Singed çok zevkli bir karakter. Özellikle Arcane dizisinde oldukça iyi işlenmiş. Bizlerin içinden de Singed mainlemek geçmedi değil hani :)

Evet efendiler, bu serimizin de sonuna geldik. Sizlerin fikirleri bizler için oldukça önemli. Diğer listemizde hangi şampiyonları görmek isterdiniz? Yorumlarda belirtirseniz önümüzdeki listelerde koyabiliriz. 

Buradaki karakterlere pek fazla yaklaşmayın, özellikle Singed ve Rammus'a. Kene gibi yapışır bırakmazlar sonra. Kendinize çok çok iyi bakmanız dileği ile, sağlıcakla kalınız efendiler! Limonlu sodalar ve Porocuklar sizlerle olsun!




Hiç yorum yok