Header Ads

Mecüksel Listeleme: League of Legends Evrenindeki En Nadir 5 Kostüm!


Eski kostümlere saygı duruşu! Hizaya gel, hazır ol! Koleksiyon Ustaları Bir adım öne çıksın!

Ah Runeterra evreni... Aslında güzel bir evren fakat başınıza ne gibi şeyler geleceğinin veya ne tür bir şeyle karşılaşacağınızın garantisi yok. Bir anda kafanıza kargalar üşüşebilir, yürüyen dev ağaç fidelerine ya da dev bir dağın yürüdüğüne şahit olabilirsiniz. Ama korkmayın bunlar çoook normal şeyler, en azından şimdilik. :)

Konuyu çok saptırmayalım. Bizim ana konumuz; ''League of Legends Evrenindeki En Nadir Kostümler'' oluyor.

Listemize başlamadan önce; aralarında karakterin eski hali olan kostümler de bulunuyor. Örneğin Geleneksel adı altında olan kostümler, karakterlerin rework almadan önceki hali olarak bilinir. Bir nevi bir anı olarak söylenilebilir.

Yanınıza çayınızı, kahvenizi ve en önemlisi limonlu sodalarınız alınız efendiler. Zevkli bir liste bizi bekliyor. Porocuklar sizlerle olsun!

5.) Geleneksel Sejuani
Listemizin ilk sırasına Geleneksel Sejuani ile başlayalım. Sağı solu belli olmayan bir kadın düşünün. Taht uğruna kardeşlerini bile hiçe sayan birini.. Ne korkunç ve delice değil mi? Neyse fazla üzerine gitmeyelim. Yoksa bir anda kafamıza buzul bir bola fırlatıp bizleri ebediyete gönderebilir. Hadi konumuza geri gelelim.

Tam olarak 30/04/2013 tarihinde yayımlanan kostüm Sejuani'nin görsel yenileme aldığı zamana bir anı niteliğinde oyuna eklendi. Hatta bu kostümde Sejuani'nin yenilenmeden önceki replikleri de mevcut. Her ne kadar 975 RP değerinde olup satılmıyor olsa da değeri bir hayli yüksek. Bunun nedeni hatıra kostüm olmasıdır.

Kraliçemizi çok kızdırmasak iyi olur. Şu sıralar agresifliği hat safhaya çıkmış gibi görünüyor. Haydaa, o da ne? Bir ses duydum sanki, bir domuz sesi gibi? Duymamışızdır değil mi? Onca dertten sonra bir de Sejuani'nin domuzu... (Korkmayın sadece bir domuzcukmuş.  Sejuani değil. Her domuzcuğu sahipli sanmayın.)

 

4.) Geleneksel Karma


''Denge ve barış''
denilince aklınıza ne geliyor? Bizlerin akıllarına öncelikle bölge olarak Ionia bölgesi geliyor. Sonrasında ise Karma geliyor.
(Shen ustamızı da es geçmeyelim. Buradan ona da selam olsun.) Tıpkı Geleneksel Sejuani kostümünde olduğu, Geleneksel Karma kostümünde de bu olay geçerli.  Tam olarak yayınlanma tarihi 29/03/2013 olan kostüm hatıra içerik olduğu için paha biçilemez.

Bu listeye Karma'yı dahil etmeseydik, kim bilir ne tür cezalara maruz kalacağımızı inanın biz de bilmiyoruz. Evet Karma hanım, istediğiniz oldu. Bu listede de yerinizi aldınız. Artık bize de kalkan verirsiniz değil mi
(Dedik ve yine kendine kalkan attı. Ultisini bile açmadan hem de. Söylemez olaydık!)


3.) Pax Twisted Fate
Bir kart seçin efendiler ve seçtiğiniz kart size uğur getirsin! Dur bir dakika, bu kartlar şans kartları değil mi? Hadiii... Bak bu kötü oldu işte. Neyse canım, Runeterra evrenindeyiz değil mi, en kötü ne olabilir ki?(Ben neden yavaş gidiyorum, kırmızı kart seçtiğim için mi?) 

Pax Twisted Fate, oldukça ender bulunan ve çok az kişide olan bir kostüm. Pek bir efekt veya seslendirme farklılığı yok. Sadece çook eskiden çıkan bir kostüm olduğundan oldukça değerli. Yayımlanma tarihi 09/04/2009 yılına ait olan, artık hatıra içerik sayılan kostüme paha biçilemiyor. 

Evelynn, eski flörtün listede yerini aldı. Dönmeyecek misin ona hâlâ? Bir şans daha ver ya bizlerin hatırına, ne olur ki? 

Sıradaki bir diğer Pax kostümü ile devam edelim!


2.) Pax Jax
Bazen düşünüyoruz; ''Acaba gerçekten kullandığı silah bu mu? Belki bu kostümü değerli yapan bu olabilir'' diye düşünüyoruz. Ama sürekli Jax'e yeni kostüm geldiği için bu ihtimal git gide azalıyor. Ama bir gün gerçek silahını kullanacağını biliyoruz. Ama ne zaman olur onu bizler bilmiyoruz. (Belki Aurelion Sol bilebilir, bir ara kapısını çalarız.)

Jax, tonlarca kostüme sahip. Fakat öyle ki hiçbirinin Pax kostümünün yerini tutamadığı oldukça açık bir konu. Hatta kimi zaman oyunculara sorduğunuz zaman ''Abi keşke Pax Jax'im olsa ya!'' dediğine bile şahit olabilirsiniz. Keşke hepimizin olsa efendiler!

Yayımlanma tarihi 26/08/2010 yılına ait olan bu hatıra içerikli kostüme değer biçilemiyor. Öyle ki hesabınızda bulunuyorsa hesabınızı en yakın zamanda İsviçre bankalarına yatırın deriz.

Jax efendiyi bir daha ki listemize gerçek silahıyla bekliyoruz. (Eh tabii bir koli pişmiş yumurtanız da bizden olacak. Arada kayısı kıvamından da yaparız tabii.)



1.) Kara Alistar
Tam olarak oyunun çıktığı zamandan beri durdurulamayan bir boğacık. Siz ona beş kişi girip kesmeye çalışsanız da bir tuşla bütün kitle kontrol etkilerindenizden çıkar ve hasar azaltma kazanır. Sonra başlarsınız söylemeye; ''Seni kurbanlık olarak kesmezsek biz...'' Ama unuttuğunuz bir şey var. Bu KARA ALİSTAR! Öyle bir anlattık ki canımız şu an çok feci bir şekilde Alistar oynamayı istiyor!

Evet, listemizin en son karakteri ve en değerlisi olan Kara Alistar hiçbir şekilde durdurulamayan bir değere sahip. Tıpkı ultisi gibi. Her geçen gün daha da değerleniyor. 13/06/2009 tarihinde yayımlanıp hatıra içeriği olan bu kostüm, neredeyse tüm kostümlerden daha değerlidir. Herhangi bir özelliği olmamasına rağmen hatıra olması sebebiyle hepsine bedeldir.

Ah Alistar, elbet sana da bir tatlış bir inek bulacağız. Ot ve saman parası bize ait olacak. (Ne kadar erken bulursak o kadar iyi aslında.)




Bir inceleme listesinin sonuna geldik efendiler. Bu listede istediğiniz kostümleri göremeyebilirsiniz ama üzülmeyin! Listemizin devamı da geliyor.

Önümüzdeki listede; ''Geleneksel Buz Bireyi ve Kral Armadillo Dikenciği'' gibi kostümler olacak. Bu kadar spoiler yeterli her hal. Bir dahaki listemizde görüşmek dileği ile sağlıcakla kalınız.

Porocuklar ve limonlu sodalar sizinle olsun!

Hiç yorum yok