Header Ads

Mecüksel Listeleme: Uzun Zamandır Rework Bekleyen 5 Şampiyon! | League Of Legends



"Beni hiç seçmeyeceksin sanmıştım..." Ha, bunu siz de duydunuz mu? Tozlu rafların arasında bir yerde, hala rework almayı bekleyen şampiyonların hıçkırıkları mıydı yoksa bunlar? 

Evet, gerek modellemesi gerek yetenek seti olarak hala paslı kalmış bir dizi şampiyonumuz var. Kimileri hala eskimeyen seçilme oranıyla şahlanmaya devam ederken, bazıları o kadar şanslı olamayabiliyor. 


Sizlere bu yazıda rework almak için yalvaran 5 şampiyonu derledik, karşınızda Udyr'dan bile daha ilkel kalabilmeyi başaran şampiyonlarımız!


 5-) Darius

(En Son Aldığı Rework Tarihi: 26-8-2015)


Namı diğer Noxus'un Eli, 2015 yılından beri yeteneklerinin sembolü bile değişmemiş olup oldukça yozlaşmış bir animasyon dizisine sahiptir. Oyun içinde tam sürat üstünüze gelen bir Darius'un yapacaklarını, şampiyonu oynayan kişiden daha iyi bilme gibi bir durumunuzun olduğunu es geçmeyelim. 

Yetenek setinin yanı sıra karakterin modellemesi de pek değişime uğramamış gibi duruyor. Eski yıllardan kalan animasyonlarıyla; görünen o ki Riot Games bir ara bu şampiyonu cilalamayı unutmamalı. Tanıdığım bir bilgenin de söylediği gibi; 

5 Düz Vuruş 1 Ulti!


4-) Gangplank

(En Son Aldığı Rework Tarihi: 21-07-2015)


"Ruağğğh, Fıçıları Getir!" repliğinin duyulmasından sonra, önümüzdeki birkaç saniye içinde yaşamayı başarabildiyseniz sizi kutluyorum. 

Okyanusun Şeytanı Gangplank, her ne kadar animasyon safhasında güncel tutulmaya çalışılsa da oynayış için aynı şeyi söylemek pek de doğru olmaz. Neden mi? 

Karakterin yaptığı şeyin, yıllardır çizgisini bozmadan aynı kalmakta ısrar etmesi de ondan. Söylemeden geçmeyelim; tutuştur almış bir Gangplank, oyunda en korkulası şeylerden biri olabilir. Pasifinin de etkisiyle kafanıza 2 tutuştur yediğinizi söylesek pek de yanılmış olmayız. 

Özellikle zayıflatılmalara uğramasına rağmen fıçıların verdiği hasar göz ardı edilemeyecek kadar "kritik!". Yakın takasa girsen yakar, dürtersen tabancası dünden hazır, haritanın öbür ucuna da kaçsan gülle yağmuruna tutulabilmen fazlasıyla olası.

3-Master Yi 

(En Son Aldığı Rework Tarihi: 30-07-2013)


Çin çin çin çin! Bir onun içindeyim bir bunun içindeyim, Wuju Üstadı olmak bunu gerektirir. 

Bozuk oynayış biçimiyle çoğu oyuncuya monitör parçalatan bir şampiyon olmayı başararak listemize girmeyi kesinlikle hak etti. Düşük beceri gerektirmesi, yetenek vuruşunun olmayışıyla ve gereğinden güçlü yetenek kitiyle, oyununuzu burnunuzdan getirmeye hazır ve nazırdır. 

Spesifik olarak belirtmek gerekirse, Wuju Stili (E) yeteneği ile daha ilk seviyede gerçek hasar vurmaya başlamasıyla sizi oyundan soğutabilecek potansiyele sahiptir.

2-) Nasus

(En Son Aldığı Rework Tarihi: 21-11-2013)


Genellikle Nasus'un karşısında oynayan çoğu kişi, oyun sonunda kafasına yiyeceği bilmem kaç fiziksel hasarı ön görüp, kendisine ilişmeden sessiz sakin minyonlarını keser. 

Çünkü Nasus'a karşı oynuyorsanız inanın skorun önemi yok, aynı Senna gibi Nasus da sonsuza kadar yük kasabilir. Gerek minyonlarla gerek orman canavarlarıyla gerekse de rakip şampiyonlarla. 

Vayne ve Teemo gibi ağır dürtmelere sahip şampiyonlar, oyunun ilk safhalarında belki kendisini biraz zapt edebilse de; Nasus, Çürü (W) yeteneği son seviyesinde tam %95 yavaşlatmaya sahip. Yani dürten bir şampiyon da alsanız ondan kaçmanız imkansız hale gelecek.

1-) Twisted Fate

(En Son Aldığı Rework Tarihi: 16-10-2012)


Geldik son şampiyona, Twisted Fate... Kendisi tam 9 yıldır herhangi bir rework almadı, tam 9 yıldır! Öyle ki karakterin bundan 11 yıl önce yayınlanan tanıtım videosunda gösterilen yetenekler, sembolleri dışında hiç değişmeden bu güne gelebilmiştir. Karakter, diğer şampiyonlara nazaran AD/AP dengesizliği ile tanınıyor. 

"Asla Bir Twisted Fate Main'e Hangi Buildi Çıkacağını Sorma!"

 


Listedeki diğer şampiyonlar kadar bozuk ve saçma hasarı olmasa da, yıllardır yenilenmeye muhtaç olduğu aşikar. Animasyonlarının da pek iç açıcı olduğu söylenemez, ama ne yalan söyleyelim o Gangnam Style dansı asla eskimeyecek ve her zaman Twisted Fate'in bir parçası olarak kalacak.


Bir sonraki haber yahut listelememize kadar görüşmek üzere, afiyetle kalınız efenim!

Hiç yorum yok