Header Ads

Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu Çıktı!


Efendimiss!! Kıymetlimisss! Gollum! Gollum! Uzun zamandır Yüzüklerin Efendisi hayranlarının ve bizlerin de beklediği oyun nihayet erişime açıldı. Netease Games Global önderliğinde yapılan oyun, J.R.R. Tolkien'in kitabında olan karakterleri ve savaşları da yer alıyor. Sürekli güncelleme alan oyun daha iyi bir yere geleceğinden oyuncu kitlesi emin. Şimdiden 500B+ indirme alan oyun şimdiden popüler hale gelmeye başladı bile!

Oyunda herhangi bir ırk yada krallıktan seçerek başlamalısınız. Seçtiğiniz ırk/krallığa göre özellikler kazanıyorsunuz. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde görülen karakterlerin olması oyunu daha fazla çekici hale getiriyor. 



Oyunda çeşitli ırk ve krallıklar bulunuyor. Isengard, Angmar, Mordor, Gondor gibi vakıf olduğumuz krallıklar ve hepsine ait farklı birimler bulunmakta. Amacımız geniş sınırlara ulaşmak, birliğe katılmak ve düşmanlarınıza karşı savaşmaktır. Oyunda hikaye modu ile beraber Middle-Earth(Orta Dünya) savaşını kronolojik olarak yaşayabilirsiniz. 

Heveslilerin oynaması açısından Play Store linkini buraya bırakıyoruz. Linke tıklayarak oynayabilirsiniz. 

Hepinissse iyi oyunlar dilerisss! 

1 yorum:

  1. Server 102 (special) Rohanlılar klanına herkezi bekleriz yeni başlayan arkadaşlar için her türlü yardim yapmaya hazırız :)

    YanıtlaSil