Header Ads

League of Legends Şampiyon Yol Haritası Detayları Açıklandı!



Geçtiğimiz günlerde Riot Games tarafından paylaşılan Udyr güncellemesi, oyuncu kitlesi tarafından oldukça ilgi gördü. Oyuncuların seçimine sunulan konsept çalışmaları sonucunda, B seçeneği seçildi. Oyunculara sunulan görsellerde de görüldüğü üzere, World of Warcraft evreninden olan Druid'leri yansıttığı görülüyor. Paylaşılan o haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Uzun zamandır Lol'de şampiyon yol haritası hakkında bilgi vermeyen Riot Games bu sessizliğini bozdu. Söylemlerinde ilk olarak Nişancı şampiyon, birkaç yama sonrasında ise Destek şampiyon çıkaracaklarını söylediler. Bununla beraber  ''Görsel ve Sürdürülebilirlik Güncellemeleri'' konusu üzerine çalışacaklarını söylediler.

İşte o detaylar;
''Yılın sonuna doğru çıkarmayı düşündüğümüz şampiyonların ikisi de bir etkinlikle bağlantılı olacaktı ama geliştirme süreci devam ederken etkinliğe tam oturmadıkları belli oldu.
İki şampiyonda da ilerlediğimiz yolu çok beğendik ve etkinliğe uysunlar diye onları değiştirmek istemedik. Bu yüzden karakterlerini koruyoruz. Ve nişancıyı gelecek yılın başlarında, destek şampiyonunu da nişancıdan birkaç yama sonra çıkaracağız.''

Riot Games gelecek yeni şampiyon hakkında ufak bilgiler vererek bizler de dahil hepimizin heyecanlanmasına ve merak içinde bırakmasını sağladı. İşte oyuncuları merakta bırakan detaylar;

''Uzun süredir kendini hazırlayan ve sonunda Vadi'ye şimşek gibi düşerek karşısına çıkanları şok edecek bir şampiyonla 2022'ye giriş yapıyoruz. Yerinde hiç duramayan, hareketli ve gözündeki kararlılık parıltısını hiç kaybetmeyen bir nişancı çıkarmak istiyorduk. Oyunu taramalı tüfek hızında oynayan ve sanki bir nişancı oyunundan gelmiş gibi hissettiren bir şampiyon. Bunun yanı sıra LoL'de daha çok sayıda özgün normal saldırı konseptlerini irdelemek istiyorduk.

Nişancılar tabiatları gereği normal saldırılara öncelik veren şampiyonlar ve geçmişte Graves, Xayah ve Jhin gibi şampiyonlarla normal saldırıları değişen nişancı deneylerimiz olmuştu. Bu yeni şampiyonda, normal saldırının bir nişancının yetenek setindeki yerini baştan keşfetmek ve tüm amacını değiştirip değiştiremeyeceğimizi görmek istedik. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu. Siz de ürperdiyseniz gelecek yılın erken safhalarında bir hiper şampiyon görmeye hazır olun!''

Buradan anlaşılıyor ki League of Legends'a agresif bir Nişancı karakteri geliyor! Tıpkı, Samira gibi savaşın içinde yer alan ve Ezreal gibi mobilitesi yüksek bir şampiyon olacak gibi görünüyor.

Dediğimiz gibi, bizler de heyecanlıyız! Sağlıcakla kalmanız dileği ile, takipte kalın!


Hiç yorum yok