Header Ads

League of Legends'da Yeni Udyr'ın Konsept Çalışması Belli Oldu!


Dilerseniz öncelikle tarihte geriye gidelim. Bundan bir kaç ay önce oyunda eskimiş bir karakter olan Udyr için bir yenileme yapacağı duyuruldu. Dilerseniz o haberimize buradan ulaşabilir ve konu hakkında daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Yayınlanan tasarımlar arasında Udyr'ın nasıl bir dış görünüşe sahip olacağı, duruşların tasarımları ve sembolleri dahil bir çok içerik arasından Riot seçimini yapmış ve geliştirmeye başladı.

Yetenekleri hakkında hala bilgimiz olmasa da yeteneklerinin nasıl duracağına dair bir fikir sahibi olduğumuz artık kesin. 


 Kaplan Duruşunun tamamen yeni bir hal alarak daha da Volibear'ımsı bir görünüşe sahip olması hoş olmuş açıkçası. Şampiyon var olduğundan beri de sahip olduğu "Druid" havasını pek iyi yansıtamıyordu. Bu tasarımlarla artık daha oturaklı bir şampiyon bizleri bekliyor olacak.

Udyr Rework haberinde de bahsettiğimiz gibi; Riot, şampiyonun mekaniklerini tekdüzelikten çıkarıp daha "yetenek atışından" ibaret bir şeyler elde etmeye çalışıyor. Ee, bu da 8-9 yıllık biz League of Legends oyuncularını epey bir heyecanlandırıyor.

Udyr Yeniliği bir aksilik olmadığı sürece 2022 yılının başında ya da baharında yayınlanacak. Şimdilik sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok