Header Ads

Kasım Ayında Çıkış Yapacak Öne Çıkan Oyunlar!



Kasım ayında çıkış yapacak öne çıkan oyunları sizler için listeledik efendim! Birçoğumuzun sabırla beklediği oyunlar bu listede yer alıyor. O zaman uzatmadan listeye geçelim efendim.

Sizleri şöyle alalım;


CALL OF DUTY: VANGUARD

Hepimizin beklediği oyunlardan biri olan Call of Duty: Vanguard 5 Kasım tarihinde; Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

FORZA HORIZON 5

Forza Horizon 5
, etkileyici grafiklerle beraber 9 Kasım tarihinde Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformları için geliyor!




FOOTBAL MANAGER 2022 



Futbol hayranlarının beklediği oyun olan Footbal Manager 2022 9 Kasım tarihinde PC ve Android platformlarında çıkacak. 


JURASSIC WORLD EVOLUTION 2

Filmdeki gibi Jurassic Park'a sahip olmak istiyorsanız bu oyun tam size göre!

Jurassic World Evolution 2, 9 Kasım tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformlarında çıkış yapacak.


GTA THE TRILOGY - THE DEFINITIVE EDITION

11 Kasım tarihinde Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, Android, iOS ve PC platformları için çıkış yapacak.



SHERLOCK HOLMES: CHAPTER ONE

Sherlock Holmes: Chapter One, 16 Kasım'da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC
için çıkacağı duyuruldu.



BATTLEFIELD 2042 


Kitlesini oldukça merakta bekleten FPS oyunu Battlefield 2042, 19 Kasım tarihinde Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve PC platformlarında çıkacak.



FARMING SIMULATOR 22
Gerçek hayatta ki gibi çiftlik hayatını sizlere aşılayan oyun; Farming Simulator 22, 22 Kasım tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia ve PC platformlarında çıkış yapacak



Şimdilik bu kadar efendim! Peki siz hangi bu listede olmasını dilerdiniz? Bunları yorumlarda belirtebilirsiniz! Görüşmek dileği ile sağlıcakla kalınız.

Hiç yorum yok