Header Ads

New World Oyuncu Kitlesini Kaybediyor!



2021'in en çok beklenen oyunlarından biri olan New World, kitlesini kaybediyor! Geliştiricisi olan Amazon'un yere göğe sığdıramadığı oyun; ilk zamanlarda 550.000 oyuncu kitlesinden fazla oyuncuya ulaştığını açıklamıştı. Fakat, oyuncuların son birkaç hafta içinde hayal kırıklığına uğradığı belirtildi.



Bu hayal kırıklığının sebebi oyuncuların, Amazon'un bahsettiği gibi bir oyun olmadığından kaynaklanıyor. Böyle olunca otomatikmen oyuncular düş kırılığına uğradı ve oynanma sayısı 300 binin altına düştü!

New World Oyuncu Kaybediyor!

New World Steam istatisliklerine göre; son 1 ayın en düşük oyuncu kitlesine ulaşıldığını görülüyor. Her ne kadar CS:GO ve Dota 2'den sonra en çok oynanan oyun olsa da bu yeterli değil. Her geçen gün kitlesini kaybetmeye devam ediyor. Kitlesini kaybetmesinde ki en büyük etmen ''Ekran Kartı Yakma'' sorunu oldu. Oyunun grafik kalitesi ne kadar iyi olsa da Ekran Kartına çok yüklendiği görülüyor.


Peki sizler hiç denediniz mi? Yorumlarda belirtmeyi unutmayınız! Sağlıcakla kalınız efendiler, tekrar görüşmek dileği ile!

Hiç yorum yok