Header Ads

Fakirlere Ucuz Gaming Tüyoları vol.2


 

Geçen yazımda 10 maddelik bir listeyle 13 tane güzel oyun önerisinde bulunmuştum tam fakirlerin ağzına layıktı. Bugün ikinci parta geçiş yapıyorum çünkü bizde tüyo bitmez.

 Bugün ki yazının teması tek tek oyun önerme şeklinde olmayacak, koleksiyon paketi ve bunların uygun olanlarını önerme şeklinde olacak. Bir önceki yazıdaki koyduğumuz 25 liralık limiti koruyorum ve oyun başı 25 lirayı geçmeyen koleksiyon paketlerine yer veriyorum.

5- Halo: The Master Cheif Collection- 6 Oyun 61 ₺

 Oyun başına 10 lirayla alınacak güzel bir seri. Microsoft tarafından yaptırılmış en meşhur seri olabilir. Türkiye'de pek meşhur değildir ama konsolda FPS oyunlarının da öncüsüdür. 

4- Half Life Complete- 8 oyun 70,80 lira

 İlk listede de Half Life 2'ye yer vermiştim burada da olmasa hatrımız kalırdı. Oyun başına 8,5 lira gibi bir fiyatı var ve bütün Half Life oyunlarını tüketme imkanına sahip oluyorsunuz Alyx hariç. 

Alyx zaten önemli değil muhtemelen fakirsiniz ve VR setiniz hiçbir zaman olmayacak. Bu paketin tamamını tükettikten sonra 3. oyunun çıkmasını gönül rahatlığıyla bekleyebilirsiniz.




3- Castlevania Koleksiyonları- (Castlevania Anniversary Collection- 8 Oyun 32 Lira) 

(Castlevania Advance Collection- 4 Oyun 32 Lira)

 Retro oyun sevenler içimizde illaki vardır. Ben severim ve ilgiliyim mesela. İki paket var, birinde oyunlar 4 lira diğerinde 8 liraya denk geliyor.

 Metroidvania oyun oynamayı seven dostlarım için 12 oyunluk taş gibi bir koleksiyon söz konusu afiyetle oynayın.




2- Mount and Blade Legacy Collection- 5 Oyun 80 Lira

 Mount and Blade'in esasında sadece 2 farklı oyunu var, buradaki 5 oyun olma muhabbeti direkt tema farklılığı. 5 farklı temayla 80 liraya her biri için 16 liraya iyi bir deneyim olacaktır emin olabilirisiniz. Warband ve Bannerlord'da yüzlerce saat harcamış birisi olarak söylüyorum alın ve bol bol oynayın.

1- Star Wars Complete Collection- 26 Oyun 396 Lira

 Listenin en pahalı ve en kapsamlı paketi. Star Wars hayranlarını yüzlerce saat içine çekecek müthiş bir paket. 396 lira evet biraz pahalı ama 26 oyun var. Benim bütün Mario oyunlarını oynama maceram 1 seneyi aşkın süredir devam ediyor ve Mario'nun 17 oyunu var siz hesap edin 26 oyun sizi ne kadar oyalar.



BONUS- Monkey Island Collection- 4 Oyun 48 Lira

 Geçmiş nesillerin hatırladığı severek oynadığı güzel ve tatlı Point and Click macera oyun serisi. "Geçmişte insanlar ne oynuyormuş yahu?" demek isterseniz bir göz atmanızı tavsiye ederim.


 Bugün de bu kadar yeterli. 60 oyunun yer aldığı güzel bir liste oldu. İlk yazıyla beraber birleştirince gerçekten bayağı iyi dizayn edilmiş bir kütüphane kurmuş olabilirim.

 720 liraya tanesi 12 liradan 60 oyun ve diğer listedeki diğer 12 oyunu (Half life 2 hariç çünkü buradaki Half life paketinin içinde de var.) 218 liraya ekleyince 938 liraya 72 oyunluk devasa, herkese hitap edebilen, her türden içerik barındıran, yüksek dozda keyif verici ve biraz da Star Wars dominasyonunda kalmış gibi olan bir kütüphane kurduk.

 938 liraya günümüzde bazı dijital oyun marketlerinde bir oyun alınabildiği oluyor. Bu yüzden tek oyun fiyatına yaptım bile diyebiliyorum ve bunu diyebildiğim için ağlamak istiyorum. Neyse şimdilik hoşça kalın ve görüşmek üzere.



Hiç yorum yok