Header Ads

Half-Life 2'ye Güncelleme Geldi!

 


2004 çıkışlı oyunumuza en son 2 sene güncelleme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde gelen bir güncelleme ile oyundaki bazı hatalar düzeltildi ve oyun daha akıcı bir hale getirildi.

Tyler McVicker isimli bir YouTuber ise bu güncellemeyle beraber yapımcı ekibin oyuna bir beta bölümü eklediğini söylüyor. Bu beta bölümünden anlaşıldığı üzere Half-Life 2'nin de Steam Deck'e uyumluluğu sağlandığı anlaşılıyor, ancak aynı zamanda PC oyunları için bazı yeni özellikler geliyor.



Güncelleme henüz beta aşamasında olduğu için herhangi bir güncelleme notu bulunmuyor. Ayrıca McVicker, güncellemenin genel olarak Half-Life 2'nin daha iyi bir görünüme sahip olması için arayüz ve ölçeklendirme üzerine olduğunu söylüyor.

Artık oyuncular oyunu hangi çözünürlükte oynarsa HUD öğeleri aynı ölçekte büyüyor. Böylece oyuncular daha büyük monitörlerde uyumluluk sorunu yaşamadan keyifli bir Half-Life 2 deneyimleyebiliyorlar.

“Oyunun böyle görülmesi amaçlandı ve Valve bunu düzeltmek için asla zaman ayırmadığından daha düşük bir sürümde oynuyoruz”

Valve'ın hala eski oyunlarını düşünmesi güzel bir özellik olsa da, bunlar bizi kesmez be Gabe. Gel inat etme, yeni bir şeyler gönder bize. Köyünün sana ihtiyacı var patron... 

Hiç yorum yok