Header Ads

CD Projekt Red, The Witcher ve Cyberpunk 2077 Güncellemelerini Erteledi!


Birçok Witcher fanı ve CDPR takipçisinin oyunlar hakkında yeni içerikler ve düzeltmeler beklediği esnada CDPR Twitter üzerinden açıklamada bulundu. CD Project Red'in yaptığı bir açıklamaya göre Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt için yapılacak yeni güncellemeler gelecek yıla ertelendi. 

Cyberpunk 2077 için 2022'nin baharı, The Witcher 3: Wild Hunt içinse 2022'nin yazı içinde bir tarih hedefleniyor. 

"Şirketin Yönetim Kurulu, geliştirmeyi denetleyen kişilerden gelen tavsiyelere uyarak, her iki projeye de ek süre ayırmaya karar verdiklerini duyuruyor. Şirket şu anda 2022'nin ilk çeyreğinde Cyberpunk 2077'nin yeni nesil versiyonunu, 2022'nin ikinci çeyreğindeyse The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil versiyonunu yayınlamayı planlıyor." 

Twitter üzerinde yapılan açıklamada gecikmenin sebebi söylenmedi ancak CDPR tüm kullanıcılarından özür diledi.

Yapılacak olan güncellemeler genel olarak iki oyununda grafiklerini ve performanslarını güncellemeye, iyileştirmeye yönelik olacaktı. Ayrıca Witcher için uzun bir sürenin ardından Netflix dizisinden esinlenerek ortaya çıkacak bir DLC eklenecekti. Bu DLC'nin ücretsiz olacağını da hatırlatmadan geçmeyelim!

Cyberpunk oyuncuları bu duruma epey tepkili davrandı. Zira oyunun çıkmasından bu yana devam eden performans ve teknik sorunlar hala devam etmekte. Dileyelim CDPR bizlere öyle bir şey versin ki bunca insan onları affedebilsin değil mi? Şimdilik bu kadar. Sonraki haberlerde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok