Header Ads

Jett'e Nerf geldi! 3.08 Yamasında Jett'e Yanlışlıkla Nerf Getirildi!



 Birkaç gün önce oyuncular bazı şeylerin azıcık farklı olduğunu hissetmişlerdi ama kimse pek adlandıramıyordu bu durumu. Ta ki bazı Jett oyuncuları bu durumun farkına varana kadar.

Topluluğun "Neler oluyor yahu?" diye çıkışmalarının ardından Valorant'tan "Bilerek yapmadık ama üzerinde çalışıyoruz" açıklamaları jet hızıyla geldi.

Genel anlamda Jett'in hem uçma animasyonunda farklılıklar yaşanmış, hem de animasyondan sonra silah çekme hızı neredeyse 1 saniye civarında geciktirilmiş durumda.

Valorant oyuncusu C0M attığı Twitter'da attığı gönderide "Riot Games'in bunu bilerek yaptığını sanmıyorum ama Jett güçsüzleştirilmiş açıklamasının ardından olay hızlıca yayılmaya başladı. 


Aynı zamanda George Geddes adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Animasyon gecikmeleri ve silaha erişim süresinin arttırılmasını gayet rahat görebilirsiniz.

 

Bazı kullanıcılar ise Jett'in hali hazırda çok güçlü olduğunu ve bu nerflemenin kalıcı olarak kalmasını isteyen twitler attılar. Lütfen, azıcık daha kalsın. Birazcık daha.



Hiç yorum yok