Header Ads

Pokemon TV Çıktı! Anime ve Filmler Tek Uygulamada!



 Nintendo Switch’te bildiğiniz gibi YouTube dışında video izleyeceğiniz, dizi seyredebileceğiniz, filmlere göz atabileceğiniz pek bir uygulama yok. "Bu nasıl yeni nesil konsol, bari Netflix olsaydı!" diyen pek çok insanı da duydum. 

 Nintendo bu konuda bir eksikliğinin olduğunu kendi de fark etmiş ki bu boşluğu kendi kendisine doldurabileceğini de düşünmüş. İyi de yapmış açıkçası. Pokemon 23 sezondur devam eden, yüzlerce bölümü olan bir anime serisi ve hepsinin derli toplu olacağı bir uygulama gayet hoş olur.

 Pokemon TV ne sunuyor? Pokemon TV neler vaat ediyor? 

Şimdilik Pokemon animesinin her sezonu yok fakat ekleneceğini düşünüyorum. Pokemon animesinin tamamlayıcısı olan filmler eklenmeye de başlanmış ama hala hepsi yok.


 Daha küçük yaş grubuna hitap edecek özel içerikler ve Pokemon kartlarıyla oynanan turnuvaların görüntüleri de var. Yani kısacası Pokemonla alakalı görsel bütün içerikler bir uygulamada birleşmiş.

 Uygulamada ne yazık ki Türkçe içerik yok. Olmasını dilerdim ama yapacak bir şey yok. Gelecekte de olacağını hiç düşünmüyorum yani uygulamada içerik tüketeceklerin İngilizce bilmesi gerekiyor. İngilizce gerekiyor ama üst seviye olmasına da gerek yok çünkü Pokemon, çocukları hedef kitlesi olarak belirlemiş bir oyun ve anime serisi, bu yüzden ağır bir dili yok.


 Çocukları hedef kitlesi belirlediler dediğim için sinirlenmeyin, animenin ben de hastasıydım ve oyunları sadece oynanışını sevmediğim için oynamıyorum. 

Zaten hedef kitle ve gerçekler her zaman farklı olur, düşünün ki Call of Duty’nin hedef kitlesi yetişkinler.

 Pokemon’un her içeriğinin hayranı olanlar ve benim gibi sadece animeyi ve filmleri sevenlere hayırlı olsun. Bu uygulamayı güle güle kullanalım. 

Switch sahibi arkadaşlar indirip içeriklerin tadını çıkarmaya başlamışlardır. Şimdilik hoşça kalın ve görüşmek üzere.

Hiç yorum yok