Header Ads

WitcherCon'da Neler Oldu? The Witcher 3 İçin Yeni DLC Ve Dizinin 2. Sezonu Duyuruldu!

 


Geçtiğimiz saatlerde 2021 WitcherCon festivalinin ilk gününe şahitlik etmiş olduk. Witcher hikayesi farklı içeriklerle aktarılmaya devam edecek.  Festivalde, dizinin 2. sezonuna ait bir fragman paylaşıldı.  The Witcher 3 içinse uzun bir süreden sonra ilk defa yeni bir içerik ve güncelleme ekleneceği duyuruldu. Ayrıca efsane efsunger Vesemir'in animasyon serisinin yakında Netflix'te yayınlanacağı da ekleyelim.

Dizi 2. sezonunda, ilk sezonun sonunda Kaer Morhen kalesine doğru yola koyulan Geralt ve Ciri'nin hikayesini konu alacak gibi duruyor. Kalenin ta kendisinden tutunda diğer Efsunger arkadaşlarımızı göreceğimiz harika bir sezon daha bizleri bekliyor gibi duruyor. Dizi 17 Aralık'ta sevenleri ile Netflix'te buluşacak.

 İşte Netflix Witcher dizisinin 2. sezonuna ait resmi fragman;


The Witcher oyunlarından sonra hikayesi merak edilen efsungerlerden biri olan yaşlı amcamız Vesemir, sonunda farklı bir içerikte yer alacak. Hikayesini bir anime şeklinde konu alacak olan Netflix, The Witcher: Nightmare of a Wolf'u 23 Ağustos'ta yayınlayacak.

The Witcher: Nightmare of a Wolf'un resmi fragmanını buradan izleyebilirsiniz;




Konferansın en beklenen diğer konularından biriyse yeni bir Witcher oyununun duyurulması yada oyun hakkında yeni bir içerik çıkarılması olmuştu. Yeni bir oyun haberi alamamak bir çok kişiyi üzmüş olsa da bunun küçük bir ihtimal olduğunun herkes farkındaydı. Zira konferansa ait etkinlik takvimi paylaşılmıştı.

İşin sevindirici kısmıysa bu yıl içinde oyuna yeni nesil bir güncelleme ve DLC getirecek olmaları oldu. The Witcher oyununun kendi resmi hesabından yapılan bir paylaşımda;

"The Witcher 3: Wild Hunt ileri nesil güncellemesi, PS5, Xbox Series X/S ve PC için bu yıl içinde gelecek! Güncellenmiş kapak resmimize önden bir göz atın.

Spoiler Alarmı: Netflix Witcher'ı ile bağlantılı birkaç ücretsiz DLC'de hazırladık.

Daha fazla bilgi yakında!" duyurusunda bulundu.

Anlaşılan o ki yeni nesil güncelleme, oyunun aslında ilk halini kapsayan kaplamalarla ilişkili bir grafik yükseltmesi olacak. Aynı zamanda dizi ile bağlantılı yeni DLC paketlerini de merak etmiyor değiliz. Hem de üc-ret-siz! Umarız Cyberpunk skandalını bu güncellemelerle bir nebze olsa da affettirebilirler. En azından umudumuz bu yönde. 

The Witcher 3: Wild Hunt'ı hala oynamadıysanız veya oyun hakkında güzel bir inceleme okumak isterseniz buradan alakalı yazımıza geçiş yapabilirsiniz. Daha fazla gelişme için takipte kalın. Sağlıcakla!


Hiç yorum yok