Header Ads

NBA 2K22 Çıkış Tarihi Ve Sürümleri Yayınlandı



Dünyanın önde gelen ve sevilen basketbol video oyunu olan NBA 2K22 için yayınlanacağı tarih ve sürüm fiyatları açıklandı. Oyun, Nintendo Switch, PC, PS4/5, Xbox One ve Series X platformlarında oynanabilir olacak. 22 Eylül 2021'de yayınlanacak olan NBA 2K22'nin kapağında ise bu sefer Avrupalı basketbolcu Luka Doncic'i görüyor olacağız. 75th Anniversary kapağında ise Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki ve Kevin Durant yer alacak.

Aynı zamanda oyun yayınlandığında 3 farklı sürüme sahip olacak. Bunlar Standart başta olmak üzere, Cross-Gen Bundle ve 75th Anniversary sürümleri olacak. Her bir sürümün farklı ekstraları ve içerikleri olacak. Eğer yakın zamanda platformunuzda değişikliğe gidecek olursanız Cross-Gen Bundle sürümünü alarak oyunu ayrı bir ücret ödemeden diğer platformlarda da oynayabileceksiniz.

Oyunu şuan Steam üzerinden ön sipariş ederek satın alabilirsiniz. Oyunun Türkiye özel fiyatları ise bu şekilde oldu;


NBA 2K22 Standart Edition: 429 TL

NBA 2K22 Cross-Gen Bundle Edition: Steam'de yok.

NBA 2K22 75th Anniversary Edition: 709 TL


NBA 2K22 için verebileceğimiz tüm bilgiler şimdilik bunlar. Oyunun sistem gereksinimleri hakkında henüz bir bilgi verilmedi ancak NBA 2K21'den çok bir farkı olacağını düşünmüyoruz. NBA 2K22 hakkında daha fazla gelişme için takipte kalmayı unutmayın. Sağlıcakla!












Hiç yorum yok