Header Ads

Film&Dizi Platformu Netflix Oyun Sektörüne Katılıyor!

 


Dünyaca ünlü film ve dizi izleme platformu olan Netflix şirketi oyun geliştirmeye başladığı bildiriliyor. Netflix, bu konuda ilerleme kaydetmek için daha önce EA bünyesinde çalışmış video oyun tasarımcısı Mike Verdu'yu işe aldı. 

Netflix Mayıs'ta tamda bu haberi onaylayan bir açıklamada bulunmuştu. Açıklamada; "Etkileşimli hizmetleri hazırlama konusunda heyecanlıyız." vurgusunda bulunmuştu. Netflix'in bünyesine bir video oyun tasarımcısı alması ise bu "Etkileşimli" hizmetlerin video oyunlar olduğunu doğruluyor gibi görünüyor. Bloomberg kaynakları Netflix'in bir yıl içinde bir oyun çıkarmak istediğini söylüyor.

İçerisinde her türden dizi ve filmin bulunduğu bir eğlence platformunun oyun sektörüne dahil olması bir çok kişi tarafından tartışılır bir konu. Özelliklede Netflix'in bazı konularda fazlasıyla takıntılı olduğunu düşünürsek, bu takıntıları oyunlara yansıtması pekte hoş olmaz gibi duruyor değil mi? Biz yine de yeniliklere açığız. Netflix'in oyun sektöründe neler yapacağı şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi. Daha fazla haber için takipte kalın. Sağlıcakla!

Hiç yorum yok