Header Ads

League of Legends İçin Lobi Ve Profil Özelleştirmeleri Yolda!

 


Bugün League of Legends Geliştirme Ekibinin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda uzun süredir konuşulan lobi ve profil tasarımlarının geleceği duyuruldu. Hazırlanan değişiklikler lobide renkli tasarımlar, kendi çerçevenizi seçebilme gibi özellikler barındıracak. 

Yukarıda ki resimden de anlayabileceğiniz üzere kümelere özel çerçevelerde de bir takım değişikliklere gidildi.

Uzun süredir güncellenmeyen ve değişmesi beklenilen, hatta konsept tasarımların hazırlandığı lobi tasarımları üzerinde hala çalışılıyor. 

Geliştirme Ekinin attığı tweette örnek bir tasarım;


Aynı zamanda hak ederek (Muhtemelen başarım özelliği oyuna eklenecek.) kazanabileceğiniz bazı unvanlar da olacak;



Görseldeki diğer sekmelerden de anlaşılacağı üzere tek yenilik lobi tasarımları veya unvanlar hakkında olmayacak. Profilimizin bir çok görsel özelliğini bizler ayarlayabileceğiz. Çerçeve ve flama gibi ek tasarımlarda profilimizde yer alabilecek ve ayarlanabilir olacak.


Bu tarz yenilikler ne kadar hoş olsa da League of Legends'ın 2021 yılı için yapılan canlı yayınında gösterilen tasarıma dair bir iz görmemek bir çok oyuncuyu üzdü. Hatta bazı oyuncular bu duruma "Downgrade" bile dedi. Zira lobinin böyle görünecek olması cidden daha havalı olurdu.

Yayınlanan gelişmeler şimdilik bu kadar. Geliştirme Ekibi hala konu üzerinde çalışıyor. Yapılacak değişikliklerin bu yıl sonuna kadar oyun içerisinde görülmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok