Header Ads

Legends of Runeterra: Kartların Arasındaki Gizem | Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi...



Sassen Hanesin'den Lord Emmet'in Leydi Elise'e yazdığı bir dizi mektuptan:


Canım Elise'ciğim,

"Son buluşmamızın üzerinden hayli vakit geçti. Hele bana yaptığınız son çağrı daha da önceydi. Size ne denli kıymet verdiğimi herhalde unutmamışsınızdır. Beni hatrınızdan çıkarmayın sevgilim. Güzel bacaklarınızın gezindiği toprak benim için neredeyse mukaddestir."



"Sizi her gördüğümde daha da göz alıcı bir hale gelmiş oluyorsunuz hanımefendiciğim. Bembeyaz teniniz benzersiz bir ışık saçıyor âdeta. Siz çevrenizde alakanıza layık olmayanlarla yoldan geçerken ben bir ağa tutulmuş gibi öylece kalakalıyorum. Keşke bana bir bakış lütfetseniz!"






"Ziyaretinize bu gece gelebilir miyim? Malikânenize son uğradığımda kimse kapıyı açmadı. Fakat kendi kendime girmeme itirazınız olmazsa, güzel ayaklarınızın dibine birbirinden şahane hediyeler sermek isterim. Mesela Soylubahçeler'in dudaklarınız kadar kırmızı güllerini... Benimle yemek yer miydiniz kraliçem? Belki bu sefer ben sizi ağırlarım. Lütfen gücenmeyin fakat evinizdeki onca örümcek ağı beni biraz... irkiltiyor. Dilerseniz size, bu meseleyle memnuniyetle ilgilenecek bir hizmetçi yollayabilirim."




"Lütfen bir kerecik daha görüşelim! Artık akıllandım, evinizdeki minik konuklara bir daha asla zarar vermem. Zararsız olmamakla kalmıyorlar, yararlılar da. Aynı hatayı bir kere daha 
yapmayacağıma söz veririm."




"Yanılmıyorsam... evcil hayvanlarınızdan... birini gördüm. Lord Istris'in birkaç sene evvel eşine hediye ettiği son derece pahalı bir baş süsünü takıyordu. Aynısı değildir herhalde? O parçayı beğenmediyseniz size kendi koleksiyonumdan paha biçilmez bir taç sunabilirim."




"Evinizin basamaklarını çıkmak her defasında sanki asırlar sürüyor. Evcil hayvanlarınız beni biraz ürpertse de merdivenleri her defasında yüreğim hevesle ve hayranlıkla dolu olarak tırmanıyorum. Tepede beni sevdiğim hanım, endamlı ilahem, kraliçem bekliyor!"



"Ah Elise! Beni büyülüyorsunuz! Güzelliğiniz beni kıskıvrak yakalıyor, şefkatli kollarınızdayken güçsüz kalıyorum. Kalbimi size sunmaya hazırım aşkım. Yeter ki isteyin."  





"Kendini sonsuza dek, sorgulamadan size adamış bendeniz,
Lord Sassen "    

Lord Sassen'ın Leydi Elise'e olan aşkı Gölge Adaların en acıklı ve platonik aşk hikayelerinden biridir.
Bildiğimiz gibi Elise zavallı ruhları kurban ederek sonsuza dek genç ve güzel kalmayı başarmıştır.

Gerçekten Lord Sassen'e ne oldu? Aşağıda ki görüntü de Emmet'ın Thresh'den saklandığını görebiliyoruz. 
Muhtemelen bir şekilde Elise'ın tuzaklarından kurtulmuş olan Lord Sassen, Thresh'in sapkın oyununun içinde bir abir av olmuş olabilir...






Hiç yorum yok