Header Ads

God of War'ın Amazon uyarlamalı dizisi geliyor



Efsane oyun serisinin dizisi geliyor!

Öncelikle bilmeyenler için, God of War nedir?



God of War yayım hayatına 2005 yılında ve PlayStation2 ile başlamış bir Hack & Slash (Kes ve Biç) türünde bir oyundur. Oyunun hikayesi ise Spartalı bir savaşçı ve Eski Yunan savaş tanrısı olan Kratos'un yaşadıklarını ele alıyor. 2005 yılından bu yana God of War ismi, 8 oyunu bünyesinde bulunmaktadır. 2018 yılında çıkan "God of War" isimli oyun ise seriye bambaşka bir hava katarak Hack & Slash oyun türünden Aksiyon-Macera oyun türüne çevirdi. Bu oyunla beraber ana karakter Kratos'un yanına oğlu olan Atreus ve onun hikayesi de katıldı. 

Dizi nerede yayımlanacak?




Dizi, Amazon'un film ve dizilerini paylaştığı Prime Video üzerinden yayımlanacak. Prime Video'ya ulaşmak için Amazon'un sunduğu Amazon'un Prime aboneliğini satın alarak edinmek zorundasınız. Ayda 8 Türk Lirası'na ulaşabileceğiniz bu abonelik içerisinde bir sürü avantajla beraber sizleri karşılıyor. Prime hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Amazon'un, Sony Pictures ve PlayStation Production ile işbirliği içerisinde olduğu da söyleniyor.

Dizi hakkında bilgiler var!


Dizi, Twitter üzerinden Prime Video'nun yaptığı paylaşıma göre serinin bütün bir hikayesi hakkında olabilir. Amazon, Sony'den Franchise haklarını satın aldığını da belirtti. Ayrıca serinin senaryosu; Demir Adam, The Expanse filmlerinin senaristliğini üstlenmiş Mark Fergus ile Hawk Ostby tarafından düzenleniyor olacak. Dizinin yapım aşamasından sorumlu olan isim ise Agents of S.H.I.E.L.D. ve The Wheel of Time'ın yapımcılığını üstlenmiş Rafe Judkins olacak. Hatırlatmak gerekir ki The Expanse'in kitaptan beyaz perdeye geçirilişi IMDb'de 8.6 puan almıştı, bu durum bir çok God of War fanının içini rahatlatmış durumda. Bunlarla beraber ne yazık ki Kratos'u kimin canlandıracağı ya da dizinin yapımına ne zaman başlanacak, ne zaman izlenebilir olacak gibi soruların cevabı henüz bilinmiyor.

Kesin olmasa bile Kratos'un canlandıracak kişi olarak 3 ismin dedikodusu geçiyor!

Oyuncular her ne kadar kesin olmasa da Kratos'u canlandıracak ama kesin olmayan bazı oyuncular dedikodular dahilinde. Bu dedikodularda bulunan aktörler ise Hızlı ve Öfkeli'den Luke Hobbs'u canlandıran Dwayne Johnson, Aquaman'in aktörü Jason Momoa ve Tom Holland. Tom Holland'ın bu 3 kişi içerisinde olması aynı bizde olduğu gibi hayranların kafasında kocaman bir soru işareti bırakmış olsada teknolojinin halledemeyeceği şey olmadığını bildiğimizden aklımızdaki soru işaretlerini kısa bir süreliğine susturabiliriz.

İşte Prime Video'nun paylaşımı;


Yapımcı ve senaristlere baktığımızda dizi hakkında iyi ya da kötü bir düşünce beliriyor mu aklınızda? Sizin için Kratos'u canlandırması gereken aktör kimdir? Görüşlerinizi yorumlarda belritebilirsiniz.

Haberimiz burada son buldu sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. başkasının instagram mesajlarını okuma'nizi takip etmenin bir yolunu arıyorsanız MSpy tam size göre bir uygulamadır. Kullanımı basittir ve herhangi bir cihazdan erişilebilir, böylece nerede olursanız olun ilerlemenizi takip edebilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetleri mükemmeldir, dolayısıyla yatırımınızın karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil